Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ηΤζεφ Μοντάνασχετικά με το εξώδικο που έχει στείλει στον Αλέξη Κούγια.
«Είμαι μάρτυρας κατηγορίας και το γνωρίζει πολύ καλά ο κύριος Κούγιας. Μάλιστα, ο ίδιος μέσα στη δικαστική αίθουσα ρώτησε γιατί με βάλανε μάρτυρα κατηγορίας, αναφερόταν συνεχώς στο όνομά μου ως μάρτυρας κατηγορίας και μου φαίνεται πολύ υποκριτικό να βγαίνει έξω από την αίθουσα και να λέει στα κανάλια το αντίθετο. Του ζήτησα με το εξώδικο να έχει όρια στην υπερασπιστική του γραμμή, δηλαδή να μη με βρίζει και να μη με προσβάλλει. Με χρησιμοποιεί ως ο εύκολος στόχος. Το π@ρνογραφικό υλικό έπεσε σαν βόμβα στο δικαστήριο και τον “πάγωσε”», είπε αρχικά η Τζεφ Μοντάνα για να συνεχίσει: «Όταν γνώρισα τον Κούγια στο φουαγιέ είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν απελπισμένος και σε μια μέρα που η έδρα ήταν ξεκάθαρα εναντίον του».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.