Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ηΤζεφ Μοντάνασχετικά με το εξώδικο που έχει στείλει στον Αλέξη Κούγια.
«Είμαι μάρτυρας κατηγορίας και το γνωρίζει πολύ καλά ο κύριος Κούγιας. Μάλιστα, ο ίδιος μέσα στη δικαστική αίθουσα ρώτησε γιατί με βάλανε μάρτυρα κατηγορίας, αναφερόταν συνεχώς στο όνομά μου ως μάρτυρας κατηγορίας και μου φαίνεται πολύ υποκριτικό να βγαίνει έξω από την αίθουσα και να λέει στα κανάλια το αντίθετο. Του ζήτησα με το εξώδικο να έχει όρια στην υπερασπιστική του γραμμή, δηλαδή να μη με βρίζει και να μη με προσβάλλει. Με χρησιμοποιεί ως ο εύκολος στόχος. Το π@ρνογραφικό υλικό έπεσε σαν βόμβα στο δικαστήριο και τον “πάγωσε”», είπε αρχικά η Τζεφ Μοντάνα για να συνεχίσει: «Όταν γνώρισα τον Κούγια στο φουαγιέ είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν απελπισμένος και σε μια μέρα που η έδρα ήταν ξεκάθαρα εναντίον του».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη