ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
MasterChef: Αποχώρησε o Δημήτρης Ταϊρίδης και το Twitter κάνει... πάρτι - Δείτε βίντεο

MasterChef: Αποχώρησε o Δημήτρης Ταϊρίδης και το Twitter κάνει... πάρτι - Δείτε βίντεο

Ένα απαιτητικό γλυκό πιάτο κλήθηκαν να αντιγράψουν οι 3 υποψήφιοι παίκτες για αποχώρηση από την Μπλε Ομάδα του ριάλιτι μαγειρικής

δημητρης
Με αποχώρηση από την Μπλε ομάδα ολοκληρώθηκε αυτή η εβδομάδα στο MasterChef. Μετά από ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και ανατροπές, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Μπόμπαινας, ο Σταύρος και η Φανή.

Οι παίκτες το ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα απαιτητικό πιάτο, με την μπλε ομάδα να γεύεται την ήττα κι τον Δημήτρη Ταϊρίδη να βγάζει στον τάκο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σταύρο Λορέντζο, ο οποίος το είχε ζητήσει.

Από τη ψηφοφορία προέκυψαν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση δίπλα στον Σταύρο η Φανή Ζιώγα κι ο Δημήτρης. Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν γλυκό των ζαχαροπλατών Γιάννη Κίκιρα και του Ευγένιου Βαρδακαστάνη, που ήταν καραμελωμένος ανανάς με κάρδαμο, creme brulle μαχλέπι και αμύγδαλο.

MasterChef 2022 | Καραμελωμένος Ανανάς με κάρδαμο, creme brulle μαχλέπι και αμύγδαλο


Πρώτη ανέβηκε στον εξώστη ασφαλής η Φανή αφού συγκέντρωσε 37 βαθμούς έναντι των 24 του Δημήτρη. O Μπόμπαινας που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και μάλιστα έλαβε και ένα 4άρι στην δοκιμασία -προφανώς γνωρίζοντας ότι δεν μαγείρεψε καλά- δήλωσε στην κάμερα πριν ακούσει τη βαθμολογία ότι σκοπεύει να αποχωρήσει απόψε ούτως ή άλλως.

Κλείσιμο
Ο εξώστης ήταν όλο χαμόγελο με αυτήν την εξέλιξη κι ο ίδιος εξέφρασε τα παράπονά του για συμπεριφορές που θεωρεί πως εξέλαβε.

MasterChef 2022 | Αυτός είναι ο παίκτης που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε


"Μη στεναχωριέστε!" είπε σε όλο τον εξώστη ο Μπόμπαινας. "Σήμερα δεν ήθελα να μαγειρέψω, ο Γιάννος με προέτρεψε, είναι ο μόνος που με στήριξε, τον ευχαριστώ πολύ. Η ζωή συνεχίζεται. Θέλω να είναι στον τελικό ο Γιάννος, αδιάφορο ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Ο Μάριος και ο Γρηγόρης έχουν αντίληψη. Όχι μόνο άξιζε είναι κάτι που κανείς δεν πρόκειται να ξαναζήσει" σχολίασε εμφανώς συγκινημένος πριν την έξοδό του.

Με το που έγινε γνωστός ο παίκτης που αποχωρεί από το Master Chef στο Twitter ξεκίνησε το... πάρτι








Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: H ενεργειακή κρίση απαιτεί μια κοινή ευρωπαϊκή απάντηση

Γιώργος Κυπαρίσσης: Αυτοί είναι οι τρεις απαγωγείς του

«Η Νταϊάνα πέθανε πεπεισμένη ότι την πρόδωσα» - Ο πιστός βοηθός της πρίγκιπισσας ξεσκεπάζει την πλεκτάνη του BBC
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης