«Kitchen Lab»: Comfort συνταγές προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης

«Kitchen Lab»: Comfort συνταγές προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης

Το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαρτίου στις 16:40, στον Alpha 

Kitchen_Lab_-_19_03_2022Akis
Comfort συνταγές προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab», για το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 16:40.

Γεμιστό σκορδόψωμο που λιώνει στο στόμα, ιδανικό για να συνδυάσει συνοδευτικά την πίτσα, ή σαν ορεκτικό σε ένα μεσογειακό γεύμα ή και σαν ένα σνακ, είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού. Κοτόπουλο από το Μαρόκο, με πλούσια αρώματα και γεύση που θα μας ταξιδέψουν σε μέρη μακρινά κι εξωτικά και θα μας θυμίσουν ότι το φαγητό ενώνει τον κόσμο, είναι το κυρίως πιάτο, σερβιρισμένο με ρύζι μπασμάτι, κόλιανδρο και γιαούρτι. Για επιδόρπιο, ο Άκης φτιάχνει ένα απίθανο γλυκό, γαλακτομπούρεκο με αμύγδαλα, το οποίο διαθέτει πλούσια γεύση.'

Kitchen_Lab_-_19_03_2022__2_
KItchen_Lab_-_20_03_2022

Κλείσιμο
Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο Άκης Πετρετζίκης, στις 16:40, παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab», το οποίο περιλαμβάνει συνταγές παντός καιρού.

Ορεκτικό για το κυριακάτικο μενού οι αγκινάρες τουρσί, που στέκεται τέλεια σε πολλές περιστάσεις, αφού πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο, ειδικά όταν είναι χειροποίητο. Για κυρίως γεύμα, ο αγαπημένος σεφ φτιάχνει ένα φαγητό που όλοι τρώμε παραδοσιακά την 25η Μαρτίου, μπακαλιάρο σκορδαλιά, εκείνος όμως το φτιάχνει σε street εκδοχή. Για το σερβίρισμα, σε φόρμα για muffin, τοποθετεί μικρές αραβικές πίτες σταρένιες, ψήνει και σερβίρει τον μπακαλιάρο, μαζι με αγγούρι σε φλούδες, ντομάτα σε κυβάκια, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, σκορδαλιά, γλυκοπατάτες ψημένες, μαϊντανό, λεμόνι και πολλές πιτούλες. Για γλυκό, ο Άκης ετοιμάζει μια συνταγή που είναι λαχταριστή, ιδιαίτερη, δροσερή, ταρτάκια φρούτων με πατισερί λευκής σοκολάτας, τα οποία σερβίρει με λευκή κουβερτούρα και δυόσμο.

Kitchen_Lab_-_20_03_2022__2_
Kitchen_Lab_-_20_03_2022__3_

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Λιγνάδη: Ένταση στη δίκη μεταξύ υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής

Επιμένει η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα ότι η αλήθεια για τον πόλεμο βρίσκεται στο OPEN

Η Φινλανδία είναι «η πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου» - Ανέβηκε στην 67η θέση η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης