Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ένα περιστατικό, το οποίο συνέβη, όταν γέννησε το τρίτο της παιδί, τη Βαλέρια.
Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο συμβάν, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Για την επικοινωνία, που είχε με την συγκεκριμένη τηλεθεάτρια της εκπομπής της, αλλά και τη μετέπειτα σχέση ανάμεσά τους, η Ελένη Μενεγάκη είπε:
«Εγώ θέλω να πω ως μάνα τεσσάρων παιδιών, ότι όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, τη Βαλέρια, είχα δεχτεί ένα γράμμα-mail στην εκπομπή, που μου έλεγε μία γυναίκα ότι: “Με ενοχλεί η χαρά σου για τα παιδιά, μου δημιουργεί τεράστιο πόνο και εκνευρισμό και να μην το δείχνεις”.
Είχα ψάξει και την είχα βρει αυτή τη γυναίκα, είχαμε μιλήσει, της εξήγησα πώς το έβλεπα εγώ, την είχα ρωτήσει αν θέλει βοήθεια για να τη συστήσω σε γιατρούς να δει τι είναι αυτό που την καθυστερεί από το να αποκτήσει παιδί.
Να μη σας τα πολυλογώ, δημιουργήθηκε μία εξ αποστάσεως σχέση, γιατί έμενε σε κάποιο νησί. Ήρθε στην Αθήνα, είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα μηνών, μου έστειλε ξανά ένα γράμμα που μου έλεγε ότι είναι έγκυος και μετά έγραφε "Ελένη είμαι ευτυχισμένη, θα μπορέσεις να με συγχωρέσεις ποτέ για τα σκληρά λόγια που σου έγραψα τότε;"».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.