Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς έχει κορίτσι, τη λένε Φανή και εκείνη τον αποθεώνει στο Twitter

Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς έχει κορίτσι, τη λένε Φανή και εκείνη τον αποθεώνει στο Twitter

O γνωστός σεφ μίλησε για την αγαπημένη του στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Δείτε το βίντεο όπου ο σεφ μιλάει για τη «Φανούλα του»

Apostolos_Rouvas
Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ένας από τους παίκτες που συμμετέχουν με την ομάδα των Διασήμων στον φετινό κύκλο του Survivor.
O γνωστός σεφ είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με τις αγωνιστικές του επιδόσεις, όσο και με τον χαρακτήρα του. Ο ίδιος είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων άνθρωπος και δεν μιλάει σχεδόν ποτέ για την προσωπική του ζωή.

Πριν από λίγες μέρες όμως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τον «τσίγκλισε», και ο ίδιος αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση. Ωστόσο ο σεφ δεν έχει δώσει την επαφή της συντρόφου του στην παραγωγή.

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, o Απόστολος Ρουβάς μετά την ήττα του από τον Σπύρο Μαρτίκα έφερε στο μυαλό του την αγαπημένη και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως την λένε «Φανή».

«Ξέρω ότι το βιντεάκι (σ.σ στο έπαθλο επικοινωνίας) θα είναι από φίλο μου, δεν θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία… θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει», είπε ο Απόστολος Ρουβάς μιλώντας στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Φανή σε αγαπάει, σε λατρεύει. Μας έχει μιλήσει για σένα, Φανή. Περιμένουμε να σε γνωρίσουμε», συμπλήρωσε με νόημα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Survivor

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cikpv5d1a3tt)

Η Φανή Γιαβρίδου σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι η κοπέλα του, η οποία μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Τwitter δεν σταματά να τον αποθεώνει. Κοινοποιεί στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ παράλληλα κάνει retweets υποστηρικτικών μηνυμάτων! Μάλιστα, το παρατσούκλι που χρησιμοποιεί για εκείνον είναι «Σεφούλης» όπως θα δείτε στο tweet που ακολουθεί.

fANI1
Fani2
Fani22





Ειδήσεις σήμερα:

Τρίμηνο πακέτο στήριξης για αδύναμους και μεσαία τάξη -Οι λεπτομέρειες για καύσιμα και ρεύμα

Καιρός: Βροχές και χιονοπτώσεις σήμερα – Νέα πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

Μαριούπολη: Αποτροπιασμός από την επίθεση στο θέατρο όπου «είχαν καταφύγει πάνω από 1.000 άμαχοι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης