Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: Ο… τροχός γύρισε και το μοντέλο αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο - Δείτε βίντεο

Η σχέση της Κάτιας, η έκπληξη της Ευρυδίκης, οι προσπάθειες ανακωχής και οι μάχες στον τροχό για το φυστικοβούτυρο και στο «παλούκι» για τα τοστ

Φοβερή ανατροπή στο Survivor με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει να στείλει σπίτι της την Κάτια Ταραμπάνκο και να κρατάει στο παιχνίδι την συνυποψήφια της από τους Διάσημους Βρισηίδα Ανδριώτου, τη νέα παίκτρια των Μαχητών Τζο Μαριδάκη και τον Σπύρο Μαρτίκα που άντεξε για 5η φορά στον τάκο.

Κανείς δεν περίμενε ότι η δημοφιλής Κάτια που είχε αγαπηθεί αρκετά από το περσινό Survivor, όταν και αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω ενός προβλήματος υγείας, θα ήταν η παίκτρια που θα άκουγε το όνομά της από τον Γιώργο Λιανό και αυτό φάνηκε από τις εκφράσεις κόκκινων και μπλε όταν ανακοινώθηκε πως αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα την ημέρα που αγωνίστηκε στον τροχό, οπού πέρσι ήταν το αγώνισμα που την έστειλε εκτός ριάλιτι.



Η Κάτια πριν αποχωρήσει σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό και τον σύντροφό της, με το μοντέλο να δίνει περισσότερες πληροφορίες για την σχέση της η οποία αποκαλύφθηκε στο έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν την Τρίτη το βράδυ οι Διάσημοι.



Αν και παραμένει άγνωστο ακόμα ποια θα είναι η κατάληξη της σχέσης της Ταραμπάνκο, δεν συμβαίνει το ίδιο και στην περίπτωση της Ευρυδίκης Παπαδόπούλου, η οποία ακόμα να πιστέψει την έμμεση πρόταση γάμου που της έγινε από τον Π.Κ.



Πάντως τόσο η Κάτια Ταραμπάνκο, όσο και η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν ήταν έτοιμες να αποχαιρετήσουν τον Άγιο Δομίνικο.



Στους Μαχητές Ασημίνα και Σοφιάνα το είχαν ρίξει στη γυμναστική για να είναι έτοιμες για το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό.



Ωστόσο υπήρχε και ένας παίκτης των μπλε που τα είχε με την Ασημίνα  για την φράση που είπε πως καλά που είναι η ίδια κι υπάρχουν νίκες. Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης έδειξε να νιώθει άβολα με την ατάκα της. «Με έκανε να αισθανθώ ηλίθιος. Ένιωσα άσχημα με αυτό. Εγώ τι είμαι; Μα@άκας; Υπάρχουν δυο τρία άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει ομαδικό κλίμα» σχολίασε ενοχλημένος ο παίκτης των Μπλε.



Στο μεταξύ στην κόκκινη καλύβα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προσέγγισε τη Ναυσικά και επιχείρησε να βάλει τέλος στην κόντρα τους, αλλά τελικά δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα από τη συζήτησή τους.



Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Τάκη Καραγκούνια και την Κάτια Ταραμπάνκο, με αφορμή τον καυγά του μισθοφόρου με την Βρισηίδα στην οποία συμμετείχε και το μοντέλο. Ο Τάκης  «έπιασε» την Κάτια  και της ζήτησε τον λόγο για τα όσα συνέβησαν στο επεισοδιακό συμβούλιο. «Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Όταν εμπιστεύομαι κάποια πράγματα σε κάποιον και πάει και η Ευρυδίκη πάει και τα χρησιμοποιεί για να στρέψουν εναντίον μου τη ψηφοφορία, αυτό είναι το χειρότερο. Αυτό πήγε να κάνει. Μην ξεγελιέσαι γιατί θα τα δεις αυτά στο μέλλον», είπε ο μισθοφόρος στο μοντέλο με την Κάτια να του απαντάει πως έχει ξεγελαστεί ήδη από εκείνον, καθώς αυτή του εμπιστεύτηκε κάποια πράγματα για την Ναυσικά και εκείνος τα μετέφερε, με αποτέλεσμα η τελευταία να της ζητήσει τον λόγο.



Διάσημοι και Μαχητές άφησαν για λίγο πίσω τους τις κόντρες και τις ίντριγκες και πήγαν στο στίβο μάχης να σπρώξουν τον τροχό για να φάνε φυστικοβούτυρο με μπαγκέτες και τορτίγιες.



Οι κόκκινοι προηγήθηκαν με τους Άρη – Στάθη να επικρατούν των Ανδρέα – Γιώργου, ενώ η ισοφάριση ήρθε άμεσα από τις Ασημίνα – Σοφιάνα κόντρα στις Κάτια – Ευρυδίκη.




Οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν τρεις σερί νίκες και να πάνε το σκορ στο 4-1, όμως οι Μαχητές πίεσαν, μείωσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 7-7, με την Ασημίνα να κάνει πλάκα στις αντιπάλους της.



Κάπου εκεί στο 7 οι Μαχητές κόλλησαν και οι Διάσημοι τα έδωσαν όλα με Στάθη, Κάτια, Μυριέλλα, Ευριδίκη και Απόστολο να χαρίζουν στην ομάδα τους 5 σερί νίκες και τους κόκκινους να επικρατούν με 12-7.



Οι Διάσημοι όχι μόνο πήραν τους Μαχητές στον τροχό και έφαγαν, αλλά κατάφεραν να νικήσουν τους αντιπάλους τους και στο «παλούκι» με 10-9 για να τελειώσουν την βραδιά με τοστάκια.




Οι Διάσημοι μπορεί να πήγαν χορτασμένοι στο Συμβούλιο αποχώρησης του Νησιού, όμως είδαν να χάνουν ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας τους, καθώς το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να στείλει σπίτι της την Κάτια Ταραμπάνκο







Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την έξοδο του Έλληνα πρόξενου στη Μαριούπολη - Άλλαξε κατεύθυνση το κονβόι που τον μεταφέρει

«Ο βίαιος θάνατος με ασφυξία στα παιδιά μπορεί να μην αφήσει καθόλου σημάδια» αναφέρει σε ανάρτηση ο Λέων

Καναδάς: Άρση του υποχρεωτικού τεστ για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες που φθάνουν στη χώρα από την 1η Απριλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr