Χαμός στο Survivor και την κόκκινη ομάδα. Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Άρης Σοϊλέδης είναι κυριολεκτικά στα μαχαίρια και ο καθένας έχει φτιάξει το δικό του στρατόπεδο. Πιο συγκεκειρμένα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο μισθοφόρος του Survivor ήρθε πιο κοντά με την Κάτια Ταραμπάνκο ενώ ο ποδοσφαιριστής μαζί με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβγαλαν το φτυάρι για τον συμπαίκτη τους.
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε για τον συμπαίκτη της: «Ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ περίεργος, ο οποίος γενικά παρεξηγείτε πάρα πολύ εύκολα και είναι φωνακλάς. Επειδή πλέον δεν μπορώ να τσαντίζομαι ούτε να κάθομαι να τσακώνομαι ή να του απαντάω οτιδήποτε. Απλά τον αντιμετωπίζω σαν μια καρικατούρα και προσπαθώ να γελάω με όλα αυτά που κάνει. Αυτό».
Από την πλευρά του ο Άρης Σοϊλέδης είπε: «Το αστείο είναι πως όταν συζητάμε και λέμε κάτι, θέλει να πει και αυτός κάτι για να μπει στην κουβέντα ή να το παίξει έξυπνος και όταν καταλαβαίνει ότι εμείς πειραζόμαστε από αυτό που λέει ή έχει πει κάποια κοτσάνα, κάνει αυτό το πράγμα».
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.