Μπρίτνει Σπίαρς: Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το προφίλ της στο Instagram - Απαρηγόρητοι οι θαυμαστές της

Η ποπ σταρ δημοσίευε σε καθημερινή βάση, στιγμές από την προσωπική της ζωή και πολλοί από τους ακόλουθούς της πιστεύουν ότι κάποιος άλλος ευθύνεται για τη διαγραφή του λογαριασμού

Το τελευταίο διάστημα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απολάμβανε να μοιράζεται με τους φίλους της στο Instagram, στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή.

Η Σπίαρς, δημοσίευσε πλούσιο υλικό στο προφίλ της, σε καθημερινή βάση, το οποίο περιελάμβανε και στιγμές της με τον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι. Αυτός είναι ο λόγος, που οι φαν της δυσκολεύονται να πιστέψουν, πως η αποχή από το Instagram είναι δική της απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα, ο λογαριασμός της ποπ σταρ εξαφανίστηκε, απροειδοποίητα, την Τετάρτη, 16 Μαρτίου. Το προφίλ της, το οποίο είχε εκατομμύρια followers και περιείχε πολλά βίντεο και φωτογραφίες της τραγουδίστριας, δεν υπάρχει πια.

Δεν είναι σαφές αν η Σπίαρς διέγραψε τον λογαριασμό της, ή αν το Instagram την έβγαλε από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί κάνουν λόγο και για εμπλοκή τρίτου ατόμου στη διαγραφή του προφίλ.


Οι φανατικοί θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είναι μπερδεμένοι και απογοητευμένοι που η τραγουδίστρια του "Toxic" θα βρίσκεται εκτός Instagram για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

«Η @britneyspears δεν φεύγει από το Instagram», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter, ενώ ένας άλλος είπε, «Η Britney Spears διέγραψε το instagram της, η ζωή μου τελείωσε».

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr