Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί, πιστεύω πως θα είμαι πολύ καλός μπαμπάς»

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί, πιστεύω πως θα είμαι πολύ καλός μπαμπάς»

Ο ηθοποιός της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τον ρόλο που παίζει στην ψυχολογία του το θέατρο και αναφέρθηκε επίσης, στην επιθυμία του να αποκτήσει παιδί

Athanasopoulos
Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί.

Ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» μίλησε αρχικά, για την πορεία του στο θέατρο και εξήγησε πως λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για εκείνον στις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

«Νομίζω ότι αν δεν έκανα θέατρο, δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα βρισκόμουν. Με κάνει να νιώθω πολύ χαρούμενος το γεγονός ότι κάθε φορά αναμετριέμαι και με έναν νέο ήρωα. Με βοηθά να βρω πράγματα που εγώ δεν έχω στην καθημερινότητά μου κι επίσης, να αναμετρηθώ με τα όριά μου. Πέρυσι με την καραντίνα που δεν μπορούσα να δουλέψω, ήμουν πολύ κοντά στην κατάθλιψη», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ».


Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το θέατρο, με όλες τις δυσκολίες που έχει, είναι φάρμακο για εμένα, με κάνει να περνάω καλά. Όταν δεν κάνω θέατρο, νιώθω πολύ άσχημα. Είναι το ναρκωτικό μου, η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Κοστίζει βέβαια, αλλά είναι ένα δώρο».

Όπως ανέφερε αργότερα, σχετικά με την προσωπική του ζωή, μπορεί να μην έίναι ακόμα στα σχέδιά του η οικογένεια, αλλά η επιθυμία να γίνει πατέρας είναι έντονη.

«Δεν είμαι ακόμα έτοιμος, αλλά θα ήθελα αν δεν κάνω δικό μου, να υιοθετήσω ένα πιδί. Βέβαια, το να είναι ένας πατέρας μόνος του, αν δεν έχει παντρευτεί, είναι δύσκολο. Πιστεύω όμως, επειδή έχω πολύ καλά βιώματα από τους γονείς μου, θα είμαι πολύ καλός μπαμπάς. Σε 10 χρόνια θα με έβλεπα σε αυτόν τον ρόλο. Υπάρχουν τόσοι υγιείς άνθρωποι εκεί έξω, που θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι και δεν τους δίνεται η ευκαιρία, ας πάμε επιτέλους κάποια βήματα μπροστά σαν κοινωνία. Έχω φίλους και φίλες ομοφυλόφιλους και δεν μπορούν να υιοθετήσουν. Είναι όμως, άνθρωποι με παιδεία και μόρφωση κι αξίζει να τους δοθεί αυτή η ευκαιρία», δήλωσε ο ηθοποιός.




Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα - Χαλάει από αύριο

Ζελένσκι: «Πιο ρεαλιστικές» οι θέσεις στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας-Ρωσίας που συνεχίζονται σήμερα


Survivor: Η «κόκκινη» επικοινωνία, οι «μπλε» πατάτες και ο γάμος της Ευρυδίκης – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης