Χρήστος Μάστορας: «Στο X-Factor ψάχνουμε αυθεντικότητα, δεν στεναχωριέμαι όταν απορρίπτω κάποιον»

Χρήστος Μάστορας: «Στο X-Factor ψάχνουμε αυθεντικότητα, δεν στεναχωριέμαι όταν απορρίπτω κάποιον»

Ο τραγουδιστής μίλησε για το νέο του βήμα στην τηλεόραση, αλλά και την πορεία του στη μουσική σκηνή

mastoras000
Η Δανάη Μπάρκα συνάντησε τον Χρήστο Μάστορα και μίλησαν για το «X Factor», που κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10, για τα όνειρά του και την επιτυχία της μπάντας ΜΕΛΙSSES.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «X Factor», του πιο επιδραστικού μουσικού talent show, στο MEGA, ο δημοφιλέστατος τραγουδιστής μίλησε για τον ρόλο του κριτή: «Όταν ζορίζομαι, όταν κάτι δεν μου αρέσει, το λέω. Στο “X Factor” ψάχνουμε αυθεντικότητα. Κάτι που να πηγάζει από την ψυχή του κάθε ταλέντου που βλέπουμε. Έχουμε τρομερά ταλέντα και προσωπικότητες στο “X Factor”».

Μιλώντας για τους άλλους κριτές, πρόσθεσε: «Ο Μιχάλης Κουινέλης με τον Στέλιο Ρόκκο είναι σαν τους παππούδες στο “Muppet Show”. Η Μαρίζα δεν είναι καθόλου αυστηρή και λέει “συγγνώμη” στα παιδιά. Δεν στεναχωριέμαι όταν λέω σε κάποιο από τα παιδιά “Eυχαριστούμε, γεια σας”, γιατί θα ήθελα κι εμένα να μου λένε την αλήθεια για να γίνομαι καλύτερος».

Ο Χρήστος Μάστορας είναι ο frontman στις πολύ επιτυχημένες ΜΕΛΙSSES και αναφέρθηκε στην απήχηση που έχει η μπάντα στον κόσμο: «Όταν ξεκινήσαμε δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα έχει τόση διάρκεια η φάση μας. Πιστεύαμε πάρα πολύ στο πρώτο τραγούδι, στο πρώτο single».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cil7wr7pe63t)

Κλείσιμο
Εξομολογήθηκε στη Δανάη Μπάρκα ότι κάποια στιγμή στην πορεία της μπάντας δυσκολεύτηκε πολύ: «Την εποχή του “Έλεγες” αισθανόμουν ότι έδινα πολλά παραπάνω απ’ όσα έπαιρνα από αυτό που συνέβαινε. Νομίζω πως η κατανόηση από τα παιδιά ήταν αυτή που με βοήθησε. Μοιράστηκα την ανησυχία μου, το αν δηλαδή θα μπορώ να αντεπεξέλθω και στο πόση προσοχή λαμβάνω εγώ σε συνάρτηση με το πόσα δίνω γι’ αυτήν τη μπάντα. Ήθελα κατανόηση, ήθελα να νιώσουν αυτό που αισθάνομαι εγώ πάνω στην σκηνή, γιατί είναι λίγο διαφορετικό για τον frontman».

Ο Χρήστος Μάστορας παραδέχτηκε επίσης ότι οι ΜΕΛΙSSES δεν κάνουν μουσική για την επιτυχία, αλλά για να περνούν καλά στη σκηνή και να μοιράζονται τις ιστορίες τους με το κοινό: «Μπορεί η επιτυχία να σταματήσει να συμβαίνει αύριο. Το έχουμε αποδεχτεί αυτό. Θα το αντιμετώπιζα ήρεμα. Οι ΜΕΛΙSSES δεν μπορεί να παύσουν να υπάρχουν επειδή δεν έχουν ανταπόκριση, θα πρέπει να είναι επιλογή τους».

Ακόμα, ο τραγουδιστής μίλησε με ειλικρίνεια για τα όνειρά του: «Ονειρεύομαι να μου αρέσω κάποια στιγμή. Ακόμα προσπαθώ να φτάσω εκεί. Δεν είμαι ποτέ σίγουρος για τα τραγούδια που βγάζω και δεν μετράω την επιτυχία ενός τραγουδιού με views και με likes». Ευχήθηκε μάλιστα για τον εαυτό του τα εξής: «Σε πέντε χρόνια θα ήθελα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου και τις ΜΕΛΙSSES».

Για την οικογένειά του ανέφερε ότι «από εκεί ξεκινάνε όλα» και ότι «αν έχεις καλή σχέση με την οικογένειά σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στη ζωή σου».

Μιλώντας για την παρουσία του στα social media, τόνισε: «Το σκέφτομαι δεκαπέντε χιλιάδες φορές, όταν πάω να ανεβάσω κάτι στα social. Πάντα κάθομαι διαβάζω σχόλια, κακώς το κάνω. Φοβάσαι να εκφράσεις απόψεις που μπορεί να φαντάζουν ακραίες εκ πρώτης όψεως, αλλά είναι απλά η αρχή ενός διαλόγου. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε εχθροί, να πετάμε πέτρες ο ένας στον άλλον».

Στο τέλος της συνάντησής του με τη Δανάη Μπάρκα, ο Χρήστος Μάστορας έδωσε ένα teaser από το βίντεο κλιπ του καινούργιου τραγουδιού που κυκλοφορούν οι ΜΕΛΙSSES, του «Αν», αλλά και αποκάλυψε στίχους από το ακυκλοφόρητο τραγούδι της μπάντας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cil7vvghpzc1)

«X FACTOR»
Πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10 στο MEGA, και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα - Χαλάει από αύριο

Ζελένσκι: «Πιο ρεαλιστικές» οι θέσεις στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας-Ρωσίας που συνεχίζονται σήμερα


Survivor: Η «κόκκινη» επικοινωνία, οι «μπλε» πατάτες και ο γάμος της Ευρυδίκης – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης