Μπέλα Χαντίντ: «Μπορούν να με σχολιάσουν όσο θέλουν, όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν δούλεψα για όσα έχω»

Μπέλα Χαντίντ: «Μπορούν να με σχολιάσουν όσο θέλουν, όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν δούλεψα για όσα έχω»

Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο μίλησε για τις ανασφάλειές που καταπολέμησε, τις συγκρίσεις με την αδερφή της, Τζίτζι και παραδέχτηκε επιτέλους, πως έχει κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της

bella-hadid
Για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει με την ψυχική της υγεία, τις ανασφάλειές της και την εμφάνισή της μίλησε η Μπέλα Χαντίντ.

Το τοπ μόντελ με καταγωγή από την Παλαιστίνη μίλησε στο περιοδικό της Vogue και παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση στη μύτη της.


Όπως είπε χαρακτηριστικά, έκανε την εν λόγω κίνηση στην αθώα ηλικία των 14 ετών, όμως ακόμα μετανιώνει.

Ο λόγος που υποβλήθηκε σε χειρουργείο σε τόσο μικρή ηλικία ήταν... η ομορφιά της αδερφής της.

Η Μπέλα Χαντίντ που βλέπουμε σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν στο παρελθόν, όπως εξηγεί η ίδια στη Vogue. «Ένιωθα πολύ άσχημη και καθόλου κουλ κάθε φορά που βρισκόμουν δίπλα στην Τζίτζι», εξήγησε.

Κλείσιμο

«Ήμουν πάντα η άσχημη αδερφή, η μελαχρινή και η σοβαρή. Δεν ήμουν τόσο εξωστρεφής και κουλ, όπως η Τζίτζι. Και όταν έχεις να αντιμετωπίσεις και τα θέματά σου για την εξωτερική σου εμφάνιση και τα κόμπλεξ σου, φτάνεις να πιστεύεις όλα όσα αρνητικά σου πουν», πρόσθεσε.

Ωστόσο, ευτυχώς για την ίδια, αυτή ήταν και η μόνη πλαστική επέμβαση που έχει κάνει. «Όλοι νομίζουν ότι έχω κάνει τα πάντα πάνω μου. Όμως έχω πειράξει μόνο τη μύτη μου. Ούτε fillers δεν έχω βάλει. Και τα μάτια μου που καμιά φορά φαίνονται πιο ανεβασμένα και γατίσια, να ξέρετε ότι δεν τα έχω πειράξει. Είναι το παλιό, δοκιμασμένο κόλπο με το σελοτέιπ», ξεκαθάρισε το μοντέλο.



Μέχρι και σήμερα, δεν ήθελε να μιλήσει δημόσια για την πλαστική της και ο λόγος είναι η κριτική του κόσμου.

Όπως εξήγησε η Παλαστίνια καλλονή, ο κόσμος πάντοτε αρέσκεται στο να κριτικάρει.

«Ο κόσμος καμιά φορά με κάνει να νιώθω ότι δεν αξίζω ό,τι έχω. Με κάνει να νιώθω ενοχές για όσα έχω καταφέρει. Ο κόσμος πάντα έχει κάτι να πει, αλλά κι εγώ από τη μεριά μου έχω να πω κάποια πράγματα. Δεν μου αρέσει να με παρεξηγούν, χωρίς να με ξέρουν», τόνισε.


Τέλος, η Μπέλα Χαντίντ ανέφερε πως μπορεί να άργησε, όμως επιτέλους συνειδητοποίησε πως δεν μπορεί να περάσει όλη της τη ζωή, με το να σκέφτεται πώς να γίνει ωραιότερη από την Τζίτζι.

«Όταν το σκέφτηκα και το εκλογίκευσα μέσα μου, φόρεσα το μεγαλύτερό μου χαμόγελο και αμέσως το πρόσωπό μου φάνηκε να δυναμώνει. Οι άνθρωποι μπορούν να πουν ό,τι θέλουν, δεν με νοιάζει πλέον. Ας σχολιάσουν το πώς κινούμαι, το πώς μιλάω... Κανείς όμως, δεν μπορεί να πει ότι δεν δούλεψα σκληρά για όσα έχω. Εμένα αυτό μου αρκεί», είπε κλείνοντας τη συνέντευξή της.




Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι στους ηγέτες της Ευρώπης: Βοηθήστε να σταματήσουμε την ρωσική πολεμική μηχανή γιατί μετά... οι Ρώσοι θα έρθουν σε σας

Ακρίβεια - Οικονόμου: Οι πολίτες θα πληρώνουν τη βενζίνη φθηνότερα από την τιμή της αντλίας

Κρήτη: Η βάφτιση στο Ηράκλειο που έγινε viral γιατί άρπαξε... φωτιά η νονά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης