Κιμ Καρντάσιαν: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram με τον Πιτ Ντέιβιντσον

Οι κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού χαροποίησαν ιδιαίτερα τους θαυμαστές της διάσημης τηλεπερσόνας - Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Instagram

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε την πρώτη της δημόσια ανάρτηση με τον νέο της σύντροφο, Πιτ Ντέιβιντσον.

Το ζευγάρι δείχνει να μην έχει επηρεαστεί από τα πυρά του Κάνιε Γουέστ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει στοχοποιήσει, με αρκετά προκλητικό τρόπο, τον ηθοποιό.

Υπενθυμίζεται, ότι λίγες ημέρες μετά το βίντεο, στο οποίο αποκεφαλίζει τον παρουσιαστή του «Saturday Night Live», ο Γουέστ, κυκλοφόρησε ακόμη ένα, στο οποίο  μια μαϊμού κάνει τη «βρώμικη» δουλειά.

Όσο ο Γουέστ ραπάρει το στίχο: «Ο Θεός με έσωσε από εκείνη τη συντριβή / Ακριβώς για να μπορέσω να νικήσω τον κ@λο του Πιτ Ντέιβιντσον», μία μαϊμού δέρνει μία φιγούρα, που μοιάζει στον Ντέιβιντσον.



O Πιτ ωστόσο, δεν έχει απαντήσει επίσημα στα βίντεο κλιπ του ράπερ, που δείχνουν να τον απαγάγει, να τον τραυματίζει και να τον σκοτώνει.

Λίγες ώρες πριν, η τηλεπερσόνα αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Ντέιβιντσον, δημοσιεύοντας δύο κοινές τους φωτογραφίες.


Πολλοί από τους θαυμαστές της σχολίασαν ότι περίμεναν καιρό αυτή την ανάρτηση, μεταξύ των οποίων ήταν η αδερφή της, Κλόε και η Πάρις Χίλτον.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr