Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος δεν θα παντρευτούν μέχρι να επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφυλους

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για το πώς πήρε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες» - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε για τον λόγο, που δεν έχει παντρευτεί ακόμη με τον σύντροφό της, Λευτέρη Χαρίτο, αλλά και για τον ρόλο της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», στην εκπομπή «Πρωινό».

Η ηθοποιός, πιο συγκεκριμένα, ανέφερε τι περιμένουν να αλλάξει, για να μπορέσουν να παντρευτούν. Σχετικά με αυτό είπε:

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε».

«Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση», πρόσθεσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Για τα σχόλια, που τη στοχοποίησαν, σχετικά με το πώς η ίδια μπήκε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, η γνωστή ηθοποιός απάντησε: «Μου το μετέφεραν. Δεν το διάβασα κάπου προσωπικά. Ήταν μια θέση που ακουγόταν. Δεν με κάνει χαρούμενη ότι υπάρχει το 2022 τέτοια άποψη από κάποιους ανθρώπους».

Η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είναι άδικο από όλες τις απόψεις. Έχουμε πολλά παραδείγματα που είναι η γυναίκα στην επικαιρότητα. Είμαι σίγουρη πως συμβαίνει επειδή είμαι γυναίκα.

Αν ήμασταν σε αντίθετες θέσεις δεν θα μιλούσε κανείς ότι γυναίκα σκηνοθέτρια έφερε τον σύντροφό της ως ηθοποιό. Νομίζω αυτό συμβαίνει. Πατριαρχία», κατέληξε η ηθοποιός.



Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυμα ότι δεν θα εγκαταλείψουν την Ουκρανία θα στείλουν από τις Βερσαλλίες οι Ευρωπαίοι ηγέτες

«Κάποιος ζήτησε στο γραφείο τελετών να καλυφτούν μώλωπες στο πρόσωπο ενός εκ των παιδιών», είπε ο Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

Δείτε βίντεο: Χιόνισε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με... έξι βαθμούς Κελσίου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr