Από τα χαμηλά στην... κορυφή - Τι δουλειά έκαναν 10 celebrities πριν «κατακτήσουν» τον χώρο του θεάματος

Από τα χαμηλά στην... κορυφή - Τι δουλειά έκαναν 10 celebrities πριν «κατακτήσουν» τον χώρο του θεάματος

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ ως «αισθητικός νεκρών», ο Μπραντ Πιτ με στολή «κοτόπουλο» και άλλα «συνηθισμένα» επαγγέλματα που έκαναν οι σταρ, προτού γίνουν αυτοί που ξέρουμε σήμερα

brad-johnny-main
Μπορεί πλέον, να τους έχουμε στο μυαλό μας ως «αστέρες», όμως πριν καταφέρουν να κατακτήσουν το όνειρό τους, οι αγαπημένοι μας celebrities ακολουθούσαν... συνηθισμένα επαγγέλματα.

Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που κατάφεραν εύκολα να μπουν στον χώρο του θεάματος, είτε χρησιμοποιώντας κάποια γνωριμία, είτε επειδή τους παρουσιάστηκε μία πολύ καλή ευκαιρία, την στιγμή που έπρεπε.

Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς δούλεψαν σκληρά για να κατακτήσουν την κορυφή.

Μάιλι Σάιρους

20788050

Κλείσιμο
Το «άτακτο κορίτσι» της μουσικής σκηνής μπορεί να ασχολήθηκε από πολύ νωρίς με τον χώρο του θεάματος, καθώς από έφηβη κιόλας πρωταγωνιστούσε σε νεανικές σειρές, όμως από την ηλικία των 11 είχε ξεκινήσει να εργάζεται. Μετά από προτροπή του πατέρα της, η μικρή τότε, Σάιρους ξεκίνησε να δουλεύει στα ράντζα της περιοχής, καθαρίζοντας στάβλους.

Μόργκαν Φρίμαν

21223240

Ο Οσκαρικός ηθοποιός πριν καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους celebrities και να κατακτήσει την κορυφή του Χόλιγουντ, εργαζόταν ως... ταχυδρόμος. Η ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο επάγγελμα κράτησε ωστόσο, μόλις 6 μήνες, καθώς παραιτήθηκε. Ο εργοδότης του δεν ήταν τόσο ευχαριστημένος με την απόδοσή του και τον θεωρούσε «αργοκίνητο και αργόστροφο».

Μαντόνα

21953130

Πριν ανέβει στη μουσική σκηνή και εξελιχθεί σε «Βασίλισσα της ποπ», η Μαντόνα εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα της Αμερικής που πουλούσε... ντόνατς! Αν και τότε, χρειάστηκε να την απολύσουν, λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς» προς τους πελάτες (φήμες λένε πως λέρωσε με κρέμα έναν πελάτη που της μίλησε προσβλητικά), η αλυσίδα σήμερα υπερηφανεύεται πως ανάμεσα στο προσωπικό της είχε και τη διάσημη τραγουδίστρια.

Τζόνι Ντεπ

24817684

Το κοινό τον λάτρεψε στον ρόλο του Τζακ Σπάρροου στη σειρά ταινιών «Οι Πειρατές της Καραϊβικής». Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν τι έκανε ο Τζόνι Ντεππροτού ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής. Ο διάσημος «πειρατής» προσπαθούσε να πουλήσει στυλό σε αγνώστους. Μάλιστα, για να τους πείσει, τους υποσχόταν ταξίδια στην Αϊτή ή ακριβά ρολόγια.

Μπραντ Πιτ

pitt

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον Μπραντ Πιτ να ασχολείται με κάτι άλλο, εκτός της υποκριτικής, αφού μοιάζει να έχει γεννηθεί για τον χώρο του θεάματος. Ωστόσο, μέχρι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, ο σταρ του Χόλιγουντ εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα «γρήγορου φαγητού» ως μασκότ. Συγκεκριμένα, ντυνόταν κοτόπουλο και μοίραζε φυλλάδια για να προσελκύσει νέους πελάτες.

Βινς Βον

19990608


Ο  51χρονος ηθοποιός, πριν αποδείξει στο κοινό το υποκριτικό του ταλέντο, έσωζε κόσμο! Ο σταρ εργαζόταν ως ναυαγοσώστης στον οργανισμό YMCA και όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος σε συνέντευξή του, κάποια στιγμή κατάφερε να σώσει έναν ηλικιωμένο άνθρωπο.

Χιου Τζάκμαν

20596845

Αν και δοκίμασε πρώτα την τύχη του ως υπάλληλος γραφείου σε τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, το επάγγελμα που τον κέρδισε τελικά, ήταν αυτό του κλόουν. Μάλιστα, ήταν κι από τους πιο περιζήτητους!

Γούπι Γκόλντμπεργκ

24683324

Πριν κάνει τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρος, η  ηθοποιός της ταινίας «Το Πορφυρούν Χρώμα» εργαζόταν σε γραφείο τελετών ως αισθητικός νεκρών. Όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα, σε συνέντευξή της, είχε λάβει και σχετική πιστοποίηση.

Κρίστοφερ Γουόκεν

walken

Ο πρώτος χώρος εργασίας, στον οποίο μπήκε ο διάσημος ηθοποιός ήταν ένα τσίρκο! Ο Κρίστοφερ Γουόκεν ήταν ο υπεύθυνος στο νούμερο με τα λιοντάρια. Όχι μόνο βοηθούσε τον θηριοδαμαστή να προετοιμάσει τα λιοντάρια για το show, αλλά τα φρόντιζε επίσης και ήταν ο υπεύθυνος για τη μεταφορά τους από και προς τα κλουβιά τους.

Beyonce

21365760

Πριν μεταμορφωθεί στη σέξι σταρ της μουσικής, που είναι σήμερα, η Beyonce εργαζόταν στο μικρό συνοικιακό κομμωτήριο της μητέρας της, σαν βοηθός. Έλουζε δηλαδή, τις πελάτισσες, έκανε πιστολάκι και σκούπιζε τις τρίχες από το πάτωμα. Καμία σχέση με τον λαμπερό χώρο της μουσικής.




Ειδήσεις σήμερα:

Νέες εξηγήσεις της μητέρας για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας από την Πάτρα

Ανησυχία για το Τσερνόμπιλ: Τα συστήματα ελέγχου εξ αποστάσεως των πυρηνικών υλικών έχουν πάψει να μεταδίδουν δεδομένα

Θρίλερ στη μαρίνα Αλίμου - Εντοπίστηκε σορός γυναίκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης