Ο Όζι και η Σάρον Όσμπορν εγκαταλείπουν το Λος Άντζελες λόγω... φόρων - Η βίλα των 22 εκατ. δολαρίων που αφήνουν πίσω

Ο Όζι και η Σάρον Όσμπορν εγκαταλείπουν το Λος Άντζελες λόγω... φόρων - Η βίλα των 22 εκατ. δολαρίων που αφήνουν πίσω

Πρόκειται για τη δημοφιλή έπαυλη, όπου γυρίστηκε το ριάλιτι σόου της οικογένειας Όσμπορν - Δείτε φωτογραφίες από το πολυτελές οίκημα

ozzyvilla-0
Ο Όζι Όσμπορν και η σύζυγός του, Σάρον σχεδιάζουν να εγκαταλείψουν  το Λος Άντζελες, για να επιστρέψουν στην πολυτελή βίλα τους, στο Μπάκιγχαμσιρ.

Ο λόγος είναι οι υψηλοί φόροι στις ΗΠΑ και όλα δείχνουν πως η δημοφιλής οικογένεια δεν θέλει να συνεχίσει να ζει με αυτά τα δεδομένα.


Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σταρ της ροκ μουσικής, άφησε πίσω του το Λος Άντζελες, όπου και διέμενε μέχρι πρόσφατα, για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, επειδή σύμφωνα με τον ίδιο, πληρώνει πάρα πολύ φόρο στην Καλιφόρνια.
Ο 73χρονος αστέρας των Black Sabbath και η 69χρονη σύζυγός του, σχεδιάζουν να μετακομίσουν στο σπίτι τους στο Μπάκιγχαμσιρ, μετά από περίπου 25 χρόνια διαμονής στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο Όζι είπε: «Φεύγουμε από το Λος Άντζελες. Είμαστε λίγο λυπημένοι. Αλλά ο φόρος γίνεται υπερβολικός. Είμαι στεναχωρημένος, γιατί μου άρεσε πολύ να μένω και να ζω εκεί» και πρόσθεσε: «Παίρνω μαζί μου το στούντιο ηχογράφησης. Θα φτιάξω το δικό μου στούντιο στο Welders. Θα συνεχίσω να κάνω μουσική και η μπάντα μου θα έρθει».

Ο φορολογικός συντελεστής των ΗΠΑ θεωρείται ότι είναι 28%, ενώ υπάρχει επιπλέον φόρος 13% στην πολιτεία της Καλιφόρνια.


Ο Όζι και η πρώην κριτής του X Factor, Σάρον, έγιναν γνωστοί σε πολλούς μαζί με τα παιδιά τους Τζακ και Κέλι, μέσα από το ριάλιτι «The Osbournes», το οποίο μετέδιδε το MTV. Η οικογένεια, για τρία χρόνια καλωσόριζε το κοινό, μέσα από το σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Ηεν λόγω έπαυλη, αξίας 22 εκατομμυρίων δολαρίων, βρίσκεται στην πολυτελή  γειτονιά Hancock Park, όπου ανάμεσα στους γείτονες είναι και το μοντέλο, Κατ φον Ντι, αλλά και η πρωταγωνίστρια των Real Housewives, Έρικα Τζέιν.

Με τη σύγχρονη πισίνα και την τεράστια εξωτερική βεράντα του, το σπίτι ήταν ιδανικό για διασκέδαση, ενώ το ευρύχωρο σαλόνι, αποτελούσε τον ιδανικό χώρο για τη μεγάλη οικογένεια, να γυρίσει το τηλεοπτικό ριάλιτι. Το σπίτι των 8.882 τετραγωνικών ποδιών χτίστηκε το 1930 και σήμερα αξίζει πάνω από 22 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Zillow.

Δείτε φωτογραφίες από την έπαυλη:

ozzyvilla-1
ozzyvilla-2
ozzyvilla-3
ozzyvilla-4
ozzyvilla-5

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE


Ειδήσεις σήμερα:

Στη ΓΑΔΑ τρεις ύποπτοι για την απαγωγή Κυπαρίσση

Αναβάλλεται η εκκένωση της Μαριούπολης - Οι Ρώσοι συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς, λένε οι Ουκρανοί

Αυτοί είναι οι απατεώνες που έστησαν κέντρο απεξάρτησης στον Βόλο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης