Τα Νεοκλασικά: Ο Κρατερός Κατσούλης πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» - Τι δήλωσε για τον ρόλο του

Τα Νεοκλασικά: Ο Κρατερός Κατσούλης πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» - Τι δήλωσε για τον ρόλο του

Μετά την επιτυχία που σημείωσε ο «Φίλος μου ο Λευτεράκης», έρχεται ακόμα μία μοναδική κωμωδία - Την Παρασκευή στις 21:00, στον Alpha

krateros
Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται!» βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης την Κυριακή, με αφορμή τα «Νεοκλασικά» του Alpha.

Ο Κρατερός πρωταγωνιστεί στο «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» την μοναδική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, που θα δούμε την Παρασκευή στις 21:00.

Τη διασκευή του σεναρίου έχει κάνει η Ζωή Κοϊβαρη και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρήστος Δήμας.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε για την ωραία δουλειά που έχει γίνει από όλους τους συντελεστές λέγοντας ότι το «δέλεαρ» για να συμμετάσχει ο ίδιος, ήταν ο Χρήστος Δήμας, με τον οποίο δεν είχαν καταφέρει να συνεργαστούν μέχρι τώρα.

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλά για τα Νεοκλασικά (Ούτε γάτα ούτε ζημιά) στο Καλύτερα Δε Γίνεται!

Υποδύεται τον Αποστόλη ο οποίος σε ένα ταξίδι με την ερωμένη του Λόλα, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό του Πόπη η οποία συνοδεύεται από κάποιον άλλο άντρα, τον Νίκο.

Τα δύο ζευγάρια θα βρεθούν για ένα σαββατοκύριακο στο ίδιο σπίτι στη μικρή γραφική Θυμαριά. Κι ενώ ο Αποστόλης τρέμει περιμένοντας τις συνέπειες της απιστίας του, η Πόπη συστήνεται ως μία άλλη και δεν δείχνει να τον αναγνωρίζει.

Με όλα τα στοιχεία να δείχνουν ότι αυτή δεν είναι η γυναίκα του, ο Αποστόλης φοβάται ότι αρχίζει να τα χάνει. Ή μήπως όλα αυτά είναι ένα σχέδιο εκδίκησης της Πόπης;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργο Χρανιώτη, Ηρώ Πεκτέση, Νίκο Ορφανό, Χάρη Μαυρουδή, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Ευγενία Αποστόλου, Λυδία Τζανουδάκη, Σεμέλη Παπαοικονόμου, Γιώργο Γερονημάκη, Δημήτρη Κανέλλο, Χριστόφορο Μπαρμπαγιάννη, Μίμη Καπέρδο. Στο ρόλου του πελάτη: ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης