Τζούλι Άντριους: Τα τρυφερά λόγια για τον πρώην σύζυγό της που έφυγε από τη ζωή - «Θα μου λείψει απεριόριστα»

Τζούλι Άντριους: Τα τρυφερά λόγια για τον πρώην σύζυγό της που έφυγε από τη ζωή - «Θα μου λείψει απεριόριστα»

Η ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά «Bridgerton» του Netflix έχασε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της - Έφυγε σε ηλικία 87 ετών

julieandrews
Ο πρώην σύζυγος της Τζούλι Άντριους και βραβευμένος με Όσκαρ ενδυματολόγος, Τόνι Ουόλτον έφυγε από τη ζωή και η ηθοποιός μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Η Μελωδία της Ευτυχίας», καθώς και της επιτυχημένης σειράς εποχής του Netflix, «Bridgerton» μίλησε στο βρετανικό People για την προσπάθειά της να διαχειριστεί την απώλεια.


«Ήταν ο καλύτερός μου και πιο παλιός μου φίλος. Εκείνος μου έμαθε να βλέπω τον κόσμο με φρέσκια ματιά. Το ταλέντο του ήταν εμβληματικό. Θα μου λείψει απεριόριστα. Περισσότερο από αυτό που μπορώ να περιγράψω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ολόκληρη η οικογένεια προσπαθεί να βρίσκεται κοντά ο ένας στον άλλο σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Κρατώντας ο ένας τον άλλο σφιχτά, παίρνουμε παρηγοριά. Νιώθουμε πως παραμένει ανάμεσά μας, μέσα από τα παιδιά και τα εγγόνια μας, αλλά και τις αναμνήσεις αυτών των χιλιάδων ανθρώπων που γνώρισαν τη θέρμη και τη γενναιοδωρία του», ανέφερε.


Τέλος, πρόσθεσε πως αυτές τις δύο ημέρες, θυμούνται ξανά και κοιτούν τα δεκάδες δώρα που τους είχε κάνει και τον σκέφτονται.

«Μας είχε κάνει τόσα δώρα. Δώρα θεάτρου, δώρα από το σινεμά, την όπερα, τη ζωγραφική. Δώρα από όλες τις τέχνες», εξήγησε η ηθοποιός.

Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε το 1968, μετά από 9 χρόνια γάμου, όμως απέκτησαν μαζί μία κόρη, την Έμα, η οποία τους κράτησε δεμένους μέχρι και την τελευταία ώρα.

Κλείσιμο
julie

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, ο άνδρας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, το βράδυ της Τετάρτης στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. Ως αίτιο του θανάτου του αναφέρονται επιπλοκές που υπέστη, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο.




Ειδήσεις σήμερα:

Σφυροκόπημα του Πούτιν στην Ουκρανία, την ώρα που ο Ζελένσκι εκλιπαρεί για εμπλοκή του ΝΑΤΟ

BBC και Bloomberg εγκαταλείπουν τη Ρωσία μετά το νόμο Πούτιν περί «ψευδών ειδήσεων»

Τα περισσότερα παιδιά στις ΗΠΑ έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης