Survivor: Ο Γιάννης Τσολάκης ξεκαθάρισε τη σχέση του με τη Σοφιάννα και τη Μέι

Survivor: Ο Γιάννης Τσολάκης ξεκαθάρισε τη σχέση του με τη Σοφιάννα και τη Μέι

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του - Πώς βλέπει η σύντροφός του έξω από το παιχνίδι τη στενή σχέση που είχε με τις δύο παίκτριες

tsolakis
Ο Γιάννης Τσολάκης αποχώρησε από το Survivor και μίλησε για την εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και τη σχέση του με τη Σοφιάννα, τη Μέι και τη σύντροφό του.

Ο πρώην παίκτης της ομάδας των «Μαχητών» μίλησε στο Love It και αναφέρθηκε αρχικά, στη Μέι.

«Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, είναι πολύ καλή αθλήτρια. Της είχα δώσει και τη μπλούζα μου, γιατί κρύωνε. Τα κορίτσια πολλές φορές τουρτούριζαν από το κρύο και δεν μπορώ εγώ να τις βλέπω έτσι και να φοράω τη μπλούζα μου, οπότε της την έδωσα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cib2js6hif8h)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ερώτηση που είχε κάνει η Μέι για το αν είχαν σχέση εκείνος και η Σοφιάννα. «Όταν μπήκε στο παιχνίδι, είχε ρωτήσει για εμένα και τη Σοφιάννα. Το έμαθα τελευταίος εγώ. Με τη Σοφιάννα ήμασταν πολύ κοντά. Στην αρχή ίσως, ήθελε να ρωτήσει για να είναι σίγουρη. Κάθε φορά μετά, όποτε μιλούσα με τη Σοφιάννα, ήταν εκεί κι η Μέι», δήλωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, με τη Σοφιάννα, αυτό που τους έδεσε ήταν οι κοινές τους απόψεις και το γεγονός ότι έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ. «Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί έξω, αλλά εμένα όλα αυτά με έκαναν να τη συμπαθήσω πολύ τη Σοφιάννα και να τη θεωρήσω ένα άτομο που θα μπορούσα να του πω πραγματικά τα πάντα», εξήγησε.

Τέλος, για τη σύντροφό του έξω από το Survivor που παρακολουθούσε όλες αυτές τις εξελίξεις, είπε: «Η σχέση μου έξω, επειδή ξέρω τι άνθρωπος είναι και πόση εμπιστοσύνη μου έχει, αυτό το πράγμα δεν θα το παρεξηγούσε».


Ειδήσεις σήμερα:

Στόλτενμπεργκ: Δεν θα υπάρξει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Ουκρανία – Δεν θέλουμε πόλεμο με τη Ρωσία

Εκτέλεσε τους γονείς, έπνιξε τα παιδιά - Φρίκη από την ιατροδικαστική έκθεση για το φονικό στην Ανδραβίδα

«Έχουμε πει στους Ουκρανούς πώς σκεφτόμαστε τη λύση στον πόλεμο» είπε ο Πεσκόφ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης