Τα Νεοκλασικά κάνουν πρεμιέρα στον Alpha - Όσα δήλωσε ο Χάρης Ρώμας για τον «Φίλο μου το Λευτεράκη»

Τα Νεοκλασικά κάνουν πρεμιέρα στον Alpha - Όσα δήλωσε ο Χάρης Ρώμας για τον «Φίλο μου το Λευτεράκη»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού - Θα υποδυθεί τον ρόλο του ψυχιάτρου 

Χαρης_Ρωμας
Πρεμιέρα αύριο στις 21:00 για «Τα Νεοκλασικά», με την αξέχαστη κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης».

Ο Χάρης Ρώμας που υπογράφει- μαζί με την Άννα Χατζησοφιά- τη διασκευή του σεναρίου, βρέθηκε σήμερα στο πλατό του «Happy Day» και συνομίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συμμετοχή του αλλά και το ρόλο έκπληξη που έχει στην κωμωδία. Μίλησε για την άριστη συνεργασία του με τον Θοδωρή Αθερίδη, που έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία της ιστορίας, για τις αλλαγές που έγιναν στο αρχικό σενάριο λέγοντας ότι έχει γίνει «πλήρης αναδόμηση» αλλά και τη σχέση του με τους υπόλοιπους συντελεστές.

Happy Day | Ο Χάρης Ρώμας μιλά για την πρεμιέρα των Νεοκλασικών στον Alpha | Παρασκευή 21:00

Αύριο το βράδυ στις 21:00, έρχεται στις οθόνες μας «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης». Θα συναντήσουμε ξανά τον γνωστό μας Θόδωρο, έναν πετυχημένο πολιτικό μηχανικό που είναι παντρεμένος με την όμορφη Φώφη. Προκειμένου, όμως, να καλύψει την εξωσυζυγική του σχέση με την απαιτητική Ρένα έχει επινοήσει ένα φανταστικό φίλο και συνεργάτη, τον Λευτεράκη, ο οποίος ζει και εργάζεται εκτός Αθηνών. Όλα κυλάνε ομαλά, ο Θόδωρος κάνει τα υποτιθέμενα επαγγελματικά του ταξίδια, η Φώφη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, μέχρι που μια σειρά ατυχών περιστατικών θα της κινήσουν τις υποψίες. Ο ερχομός του Λευτεράκη στο σπίτι τους θα την καθησυχάσει αλλά εκεί ακριβώς θα ξεκινήσει το μπέρδεμα για τον Θόδωρο που δεν ξέρει πια τι και… ποιον να πιστέψει!

Θοδωρης_Αθεριδης
Φαιη_Ξυλα-_Θοδωρης_Αθεριδης
Κλείσιμο

Στην κωμωδία πρωταγωνιστούν οι: Θοδωρής Αθερίδης, Φαίη Ξυλά, Λευτέρης Ελευθερίου, Ευαγγελία Συριοπούλου Ζωή Ναλμπάντη, Αντώνης Κρόμπας, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Αντώνης Καλομοιράκης. Στο ρόλο του ψυχίατρου ο Χάρης Ρώμας, γκεστ σταρ η Δήμητρα Ματσούκα.


Ειδήσεις σήμερα:

O Πούτιν ούτε τρελός είναι, ούτε η ρωσική εισβολή έχει αποτύχει, λέει στρατιωτικός αναλυτής

Η πρώτη τοποθέτηση Λιγνάδη στη δίκη του: «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες, είμαι αθώος»

Πύραυλος χτύπησε πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα - Δείτε σε βίντεο τη στιγμή του χτυπήματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης