Παναγιώτα Βλαντή: «Με ενοχλεί να με ρωτούν, γιατί δεν κάνω παιδί»

Παναγιώτα Βλαντή: «Με ενοχλεί να με ρωτούν, γιατί δεν κάνω παιδί»

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στη διαδικασία της ψυχανάλυσης και το πόσο τη βοήθησε να επιλύσει κάποια ζητήματα - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Panagiota_Vlanti
Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για τη συμμετοχή της στην παράσταση «Σιωπηλή λίμνη», την ερώτηση που την ενοχλεί αλλά και την σημασία της ψυχανάλυσης στη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή «Κυψέλη»:

«Σε έναν άντρα δεν κάνουν την ερώτηση αυτή ποτέ, στις γυναίκες την κάνουν και ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι η σχέση της γυναίκας με τον χρόνο είναι διαφορετική από αυτή που έχει ο άντρας με τον χρόνο σε σχέση με το παιδί».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια, με κάποιες διακοπές και κάποια διαλείμματα, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι κάτι,  το οποίο ήθελα πάρα πολύ, όταν δεν μπορούσα να διαχειριστώ δικά μου θέματα. Χρειαζόμουν βοήθεια και δεν δείλιασα στιγμή να τη ζητήσω. Οι υγιείς θέλουν να κάνουν ψυχανάλυση, απλώς υπάρχουν ταμπού».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cia8mfgmoald)

Η Παναγιώτα Βλαντή έχει αναφερθεί και σε παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξή της για το θέμα του παιδιού. Πιο συγκεκριμένα, είχε πει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη:

«Οικογένεια φυσικά σημαίνει και παιδί, αλλά είναι κυρίως δύο άνθρωποι. Αγαπάμε πολύ τα παιδιά και αν είναι να έρθει, θα έρθει, δεν αγχωνόμαστε. Θαυμάζω πολύ τους ανθρώπους που υιοθετούν. Φυσικά και είμαι υπέρ. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό δείχνουν ότι έχουν μεγάλο σθένος και έχουν ξεπεράσει το εγώ τους».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceeiugt7mdk1)

Ειδήσεις σήμερα:

O Πούτιν ούτε τρελός είναι, ούτε η ρωσική εισβολή έχει αποτύχει, λέει στρατιωτικός αναλυτής

Η πρώτη τοποθέτηση Λιγνάδη στη δίκη του: «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες, είμαι αθώος»

Πύραυλος χτύπησε πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα - Δείτε σε βίντεο τη στιγμή του χτυπήματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης