Η Ρουσλάνα για την εισβολή στην Ουκρανία: «Ο κόσμος μας νιώθει και θα μας βοηθήσει»

Η Ρουσλάνα για την εισβολή στην Ουκρανία: «Ο κόσμος μας νιώθει και θα μας βοηθήσει»

Η τραγουδίστρια που κατέκτησε την πρώτη θέση στη Eurovision το 2004 απευθύνει δημόσια έκκληση στο Instagram για να βοηθήσει τη χώρα της

rouslana
Όλα τα βλέμματα το τελευταίο 24ωρο είναι στραμμένα στην Ουκρανία, μετά τη ρωσική εισβολή.

Η Ρουσλάνα, η Ουκρανή τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή και τη νίκη της στη Eurovision το 2004, έκανε μία σχετική ανάρτηση για τις δύσκολες στιγμές που ζουν οι άνθρωποι στη χώρα της και έκανε μία δημόσια έκκληση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να προσεύχεται και κάτω από αυτή έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο.

«Σήμερα το πρωί ξεκίνησε. Πρέπει να συγκεντρώσουμε δυνάμεις και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας έχει ξεκινήσει. Ξέρω σίγουρα ότι ο κόσμος θα σταθεί ενωμένος για την Ουκρανία. Εργαστήκαμε για πολλά χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος θα καταλάβει ότι η Ουκρανία είναι μια χώρα που έχει υποφέρει από το ρωσικό καθεστώς για αιώνες. Ο κόσμος μας νιώθει και θα μας βοηθήσει. Όλοι θα δράσουν για να σταματήσει ο πόλεμος. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τις ξεκάθαρες ενέργειες της εδαφικής τοπικής άμυνας! Τώρα συλλέγω πληροφορίες - πώς να ενεργήσω, και θα τις δημοσιεύσω εδώ! Φίλοι, γράψτε μου ιδιωτικά ή εδώ! Χρειάζονται αξιόπιστες πληροφορίες! Είναι πολύτιμος χρόνος, γιατί μέχρι τώρα υπάρχει σύνδεση! Όταν υπήρχαν οι πιο επικίνδυνες ενέργειες κατά τη διάρκεια του Μαϊντάν, το μόνο πράγμα που μας βοήθησε να σωθούμε ήταν η συντονισμένη δράση, η σαφής κατανομή των ευθυνών και το πιο σημαντικό, η λήψη πληροφοριών από επίσημες πηγές ή αυτόπτες μάρτυρες. Το κύριο πράγμα είναι η εσωτερική γαλήνη χωρίς αρνητικά συναισθήματα και πανικό. Δόξα στην Ουκρανία! Κύριε, άκουσε και δέξου τις προσευχές μου για την Ουκρανία, ειρήνη και γαλήνη», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της:



Ειδήσεις σήμερα:

Μπακαρί Χέντερσον: H δίκη για τη δολοφονία και η... εμπλοκή του Λευκού Οίκου


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Σε εξιδεικευμένο εργαστήριο στο εξωτερικό οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας


Πόλεμος στην Ουκρανία: Πολίτες μαζεύτηκαν στα καταφύγια μετά τη ρωσική εισβολή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης