O γιος τηςΤζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια είναι πλέον 14 μηνών και περπατάει. Η ξετρελαμένη μαμά με αφορμή την Τσικνοπέμπτη μοιράστηκε μια φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη - Αντώνη με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η σύζυγος του υπουργού Τουρισμού έντυσε τον γιο τους τίγρη και ανέβασε το σχετικό στιγμιότυπο.
«Morning tiger» σχολίασε η Τζένη Μπαλατσινού και έκανε tag τον Βασίλη Κικίλια στη φωτογραφία.
Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι ξετρελαμένοι με τον μικρό και συχνά πυκνά μοιράζονται με τους followers τους στιγμές από την καθημερινότητά του.
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στα stories της η Τζένη Μπαλατσινού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.