Survivor: Η Μυριέλλα έριξε «χυλόπιτα» στον Κατσαούνη

Survivor: Η Μυριέλλα έριξε «χυλόπιτα» στον Κατσαούνη

Οι δύο πρώην… αγαπημένοι αντάλλαξαν φραστικά πυρά μπροστά στις κάμερες καθώς το ειδύλλιό τους φαίνεται πως έχει ναυαγήσει οριστικά

kourenti-katsaounis
Μετά τα χάδια, τα φιλιά και τις αγκαλιές έρχονται οι τσακωμοί και οι ανταλλαγές πυρών. Ο λόγος για την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη. Από ότι φαίνεται το αρχικό φλερτ που παρακολουθήσαμε από τη αρχή του Survivor δεν εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω και η ηθοποιός με τον αγρότη βρίσκονται στα μαχαίρια.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν αποφασισμένος να «στριμώξει» τη Μυριέλλα Κουρεντή καθώς της είχε πολλά μαζεμένα..

Ο αγρότης μιλώντας στο συμβούλιο του νησιού ανέφερε όσα είχαν συζητήσει με τη Μυριέλλα Κουρεντή με εκείνη να αντικρούει τα λεγόμενά του.

«Δεν έχω εγώ το πρόβλημα κορίτσι μου. Δεν θα έχω πρόβλημα; Θα ήθελα να τονίζω όταν ο Άρης την είπε διπρόσωπη, είχε δίκιο. Πώς είπες; Και σε θέλω και πουλάει. Καλά λέει ο Μαρτίκας, βραζιλιάνικο σίριαλ παρακολουθεί. Τον πιστεύω, έχει δίκιο».

Η Μυριέλλα όμως δεν το άφησε να πέσει κάτω και του απάντησε καταλλήλως: «Μάθε να δέχεσαι μια χυλόπιτα επειδή κάνεις εσύ λάθη και προσπαθείς να τα προσάψεις σε κάποιον άλλον. Λίγο ωρίμασε και παραδέξου και τα λάθη σου», ενώ η απάντηση που έλαβε ήταν: «Εγώ να φάω χυλόπιτα από εσένα; Φαίνεται ποιος έριξε τη χυλόπιτα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci3rb9hvpum1)

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την πλευρά της δήλωσε πως ο Κατσαούνης της τα έχει αναφέρει όλα αυτά από την προηγούμενη ημέρα. Μάλιστα σημείωσε πως από τότε που μπήκε ο Άρης Σοϊλέδης στο παιχνίδι η Μυριέλλα απομακρύνθηκε, υπονοώντας ότι ίσως της μεταφέρθηκαν πράγματα από τον αντίκτυπο που είχε το «ειδύλλιό» τους εκτός παιχνιδιού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci3rbn42n7a1)

Ειδήσεις σήμερα:

Μπακαρί Χέντερσον: H δίκη για τη δολοφονία και η... εμπλοκή του Λευκού Οίκου


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Σε εξιδεικευμένο εργαστήριο στο εξωτερικό οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας


Πόλεμος στην Ουκρανία: Πολίτες μαζεύτηκαν στα καταφύγια μετά τη ρωσική εισβολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης