Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, το μεσαίο όνομα του Γουλφ, είναι Ζακ, για να αποτίσει φόρο τιμής στον πατέρα του. Ο ράπερ γεννήθηκε ως Ζακ Μπέρμον Γουέμπστερ II.
Η σταρ του ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians» καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, αλλά το νέο ανακοινώθηκε την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου. Ο Γουλφ γεννήθηκε μόλις μία μέρα μετά τα τέταρτα γενέθλια της αδερφής του, Στόρμι.
Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη τον Σεπτέμβριο του 2021, κρατώντας χαμηλό προφίλ, μέχρι να γεννηθεί το μωρό.
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η Τζένερ θα ελαττώσει προς το παρόν το φόρτο εργασίας της, για να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με το νέο μέλος της οικογένειας.
Εν τω μεταξύ, η Κέιτλιν Τζένερ, επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι γνώρισε τον νέο της εγγονό. Η ίδια είπε συγκεκριμένα, ότι η Κάιλι τα πάει «υπέροχα», ενώ απέφυγε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες. Η Κέιτλιν, ανέφερε σε άλλη εκπομπή, ότι ήταν παρούσα στη γέννα.
Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ήμασταν εγώ και η Κάιλι και ο Τράβις γιατί έχουν κάποιους κανονισμούς τώρα, οπότε μπορείς να έχεις μόνο τόσους ανθρώπους», ενώ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο Γουλφ μοιάζει πολύ με την αδερφή του, Στόρμι.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.