Η Μαίρη Μηλιαρέση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Αν δεν είχα κάνει επέμβαση, τώρα θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα»

Η Μαίρη Μηλιαρέση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Αν δεν είχα κάνει επέμβαση, τώρα θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην καριέρα της, την κακοήθεια που εμφάνισε στον θυρεοειδή και προχώρησε στο δεύτερο στάδιο, καθώς και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε

mairi
Μία αναδρομή στο παρελθόν της έκανε η Μαίρη Μηλιαρέση και αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα της, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και τις οικονομικές της δυσκολίες.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

«Στην πρώτη γυμνασίου, πήγαινα σε μία σχολή για να κάνω κάτι γυναικείο, γιατί ήθελα να γίνω μηχανικός αυτοκινήτων. Αν δεν είχε αντιδράσει η μαμά μου τότε, για να πάω στη σχολή μοντέλων, θα είχα γίνει σούπερ μηχανικάρα. Πήγαινα στο συνεργείο του μπαμπά και μουντζουρωνόμουν, μου άρεσε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μητρότητα κι εξήγησε πώς τη συνδύασε με την καριέρα της στην τηλεόραση.

«Υπήρχε ένας τσιλιαδόρος στην πόρτα του καμαρινιού μου κι όποτε άκουγε το μωρό να κλαίει, σφύριζε σε έναν άλλο τσιλιαδόρο που είχα στο πλατό. Ερχόταν τότε, σε ένα σημείο, πίσω από τον κόσμο και μου έκανε νοήματα. Έλεγα "στοπ", έβγαζα το μικρόφωνο, πήγαινε στο καμαρίνι, θήλαζα το μωρό μου, ηρεμούσε και γυρνούσα ξανά», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci2hkgbrea5t)

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αναγκάστηκε να αφήσει την τηλεόραση για να βρίσκεται κοντά στο μωρό της.

«Δεν μπορούσα να αφήνω το μωρό μόνο του όλη την ημέρα. Προτίμησα να διακόψω την τηλεόραση, μετά που προσπάθησα να ξαναμπώ και να κάνω δουλειές, έμπλεξα με άσχημες καταστάσεις. Μου είπαν πως όταν αποχωρείς, είναι δύσκολο να ξαναμπείς», ανέφερε.

Κλείσιμο
Τέλος, η Μαίρη Μιλιαρέση μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Αποφάσισα ότι δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ψάχνω έναν - έναν τους όζους. Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου. Ο άγγελος που μου έστειλε ο Θεός, με αγαπάει πολύ, ήρθε στον ύπνο μου και μου είπε "βγάλ'το να ησυχάσεις". Ήταν κακοήθεια και είχε περάσει στο δεύτερο στάδιο. Αν δεν έβγαινε εκείνη τη στιγμή, θα είχε προχωρήσει, θα είχε περάσει στους λεμφαδένες και θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα αυτή τη στιγμή», δήλωσε και ύστερα, αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε μετέπειτα.

«Η κατηφόρα ξεκίνησε από το κανάλι Tempo. Είχα κάνει ένα συμβόλαιο και με βάση αυτό, είχα πάρει δάνειο κι αγόρασα σπίτι. Το συμβόλαιο δεν ίσχυε, δεν πληρώθηκα ούτε τους 7 μήνες που δούλεψα εκεί. Προσπάθησα να τραγουδήσω ξανά για το μεροκάματο, όμως βρήκα πολλές πόρτες κλειστές, πέρασα δύσκολα μέχρι να πωληθεί το σπίτι. Δεν είχα ποτέ ανθρώπους δίπλα μου να με βοηθήσουν οικονομικά, ποτέ δεν το ζήτησα. Αυτή τη στιγμή, κάνω τέσσερις δουλειές για να μπορώ να στηρίξω τους δικούς μου», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Γεροτζιάφας: Νέο κύμα τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο αν δεν πάρουμε μέτρα εδώ και τώρα

Πώς η κρίση στην Ουκρανία μπορεί να κλιμακώσει τις θρησκευτικές έριδες

Ρεπόρτερ «φαινόμενο» καλύπτει τη ρωσο-ουκρανική κρίση σε... έξι γλώσσες (Δείτε βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης