Από τη Σερ μέχρι την Γκουίνεθ Πάλτροου: Πέντε σελέμπριτι που «τρόλαραν» τον έγγαμο βίο

Από τη Σερ μέχρι την Γκουίνεθ Πάλτροου: Πέντε σελέμπριτι που «τρόλαραν» τον έγγαμο βίο

Πολλοί δοκίμασαν να παντρευτούν - Για κάποιους πέτυχε, για κάποιους άλλους πάλι όχι...

fivestr-0
Να παντρεύεται κανείς ή να μην παντρεύεται; Ιδού ένα καλό ερώτημα, που απασχολεί τον σύγχρονο άνθρωπο!

Πολλά ζευγάρια αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και οι προσδοκίες
τους έπεσαν στο κενό.Οι πιθανότητες να λειτουργήσει ένας γάμος είναι μοιρασμένες και αυτό συμβαίνει, γιατί τα συναισθήματά μας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον σύντροφό ή τη σύντροφό μας.

Πώς
μπορεί κανείς να αυξήσει αυτές τις πιθανότητες; Ποιος θα τον συμβουλεύσει πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση και πει το ναι;
Οι παρακάτω διάσημοι έχουν την απάντηση. Δεν πρόκειται ούτε για σύμβουλους γάμων, ούτε για ψυχολόγους. Πέντε celebrities που πέρασαν από τη φάση του έγγαμου βίου, έχουν τις κατάλληλες συμβουλές.

Γκουίνεθ Πάλτροου

Η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου, πέρασε δις από τη διαδικασία του γάμου. Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο συγγραφέας και παραγωγός, Μπραντ Φάλτσακ (2018), και ο δεύτερος ο Άγγλος τραγουδιστής, Κρις Μάρτιν (2003–2016).



Ο γάμος μάλλον δεν 
εντάσσεται στις επιτυχίες της Πάλτροου, αφού χώρισε και με τους δύο άντρες με τους οποίους προσπάθησε να χαράξει κοινή πορεία. Γι ́ αυτό ερωτηθείσα για την ιδέα του γάμου, η διάσημη ηθοποιός λέει: «Ρώτησα τον μπαμπά μου μια φορά "Πώς μείνατε παντρεμένοι για 33 χρόνια;" Και είπε, «Λοιπόν, ποτέ δεν θέλαμε να χωρίσουμε ταυτόχρονα».

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Για την εκθαμβωτική Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, φαίνεται ότι η συνταγή πέτυχε! Η ίδια παραμένει 22 χρόνια παντρεμένη με τον αγαπημένο της, Μάικλ Ντάγκλας και στην ερώτηση για το μυστικό της επιτυχίας αυτής η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δηλώνει: «Για να είναι επιτυχημένος ο γάμος, κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το δικό της μπάνιο».



Τζάστιν Τίμπερλεικ

Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ και η Τζέσικα Μπίελ είναι ακόμη ένα ζευγάρι, που φαίνεται ότι έπραξε σωστά όταν αποφάσισε να περάσει βέρες. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο 2012 στο στο θέρετρο Borgo Egnazia στην Απουλία της Ιταλίας και τα χαμόγελα δεν έμειναν στις φωτογραφίες. Για το πώς τα καταφέρνουν, ο διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός λέει: «Έχουμε μερικούς κανόνες στη σχέση μας. Ο πρώτος κανόνας είναι ότι την κάνω να νιώθει ότι τα παίρνει όλα. Ο δεύτερος κανόνας είναι ότι στην πραγματικότητα την αφήνω να έχει τον δικό της τρόπο σε όλα. Και, μέχρι στιγμής, λειτουργεί».



Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Οι 8 γάμοι της Αμερικανίδας σταρ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ έχουν μείνει στην ιστορία. Κάθε γάμος της ήταν πρωτοσέλιδο. Το ίδιο και τα διαζύγιά της. Έχουν ειπωθεί πολλά για την ταραχώδη προσωπική ζωή της Τέιλορ, αλλά η ίδια ξέρει να απαντά με χιούμορ στα πικρόχολα σχόλια των επικριτών της. Έχει πει συγκεκριμένα: «Είμαι μια πολύ αφοσιωμένη σύζυγος. Δεν γινόταν και αλλιώς – τόσες φορές που παντρεύτηκα».



Σερ

Μία από τις γυναίκες που στιγμάτισαν την παγκόσμια μουσική σκηνή, η Σερ, έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα στα ερωτικά της. Έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει ένα παιδί από τον κάθε γάμο της. Η σταρ αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες και η προσωπική της ζωή είναι τόσο έντονη που έγινε μέχρι και ταινία. Για τον γάμο και τον εκλεκτό της καρδιάς μιας γυναίκας, η πάντα ανεξάρτητη Σερ έχει πει: «Ένα κορίτσι μπορεί να περιμένει να έρθει ο κατάλληλος άντρας, αλλά στο μεταξύ αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να περάσει υπέροχα με όλους τους λάθος».





Ειδήσεις σήμερα:

Οι λέσχες μπαίνουν στα γραφεία των ΠΑΕ- Τέλος οι αναστολές για οπαδική βία

Σποραδικές βροχές σήμερα και αφρικανική σκόνη στα νότια

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στις ΗΠΑ αρνείται πως σχεδιάζεται εισβολή στην Ουκρανία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης