Σαν... κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση, για την νέα είσοδο στο «Survivor» από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι».
Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής, η Ελένη Βουλγαράκη αποκάλυψε, ότι οJohn Λυγνός, βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.
Πρόκειται για τον στενό συνεργάτη της Μυριέλλας Κουρεντή, με τον οποίο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, αν έχουν ερωτική σχέση ή απλά επαγγελματική.
Μπορεί η πληροφορία να μην έχει διασταυρωθεί, αλλά εάν όντως ο μουσικός ετοιμάζεται να μπει στο ριάλιτι, θα υπάρξουν σημαντικές ανατροπές, τόσο για την παίκτρια της ομάδας των Διασήμων, όσο και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες της.
Τέλος, αναφέρθηκε στην εκπομπή, πως πρόταση να συμμετέχει στο «Survivor», έχει δεχθεί και ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπανκό.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.