Μάικλ Ντάγκλας: Η συμβουλή που του έδωσε ο πατέρας του, Κερκ, στην αρχή της καριέρας του

Μάικλ Ντάγκλας: Η συμβουλή που του έδωσε ο πατέρας του, Κερκ, στην αρχή της καριέρας του

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο πατέρας του και «θρύλος της υποκριτικής», Κερκ Ντάγκλας τον συμβούλευε συχνά στα πρώτα του βήματα

michael1
Ως γνωστόν, ο Μάικλ Ντάγκλας προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια και μάλιστα, πατέρας του ήταν ο σπουδαίος ηθοποιός, Κερκ Ντάγκλας.

Φυσικά, όταν ο γιος του του αποκάλυψε πως θέλει να ακολουθήσει τα «βήματά» του, δεν θα μπορούσε να μην του δώσει μερικές συμβουλές.

Μιλώντας στο 4ο «Διεθνές Φεστιβάλ Εικαστικών Μέσων», ο Μάικλ Ντάγκλας αναφέρθηκε στον πατέρα του και «θρύλο της υποκριτικής», ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2020, σε ηλικία 103 ετών και αποκάλυψε τη συμβουλή που του είχε δώσει στα πρώτα βήματα της καριέρας του.



«Το να έχω έναν πατέρα που είναι σταρ του σινεμά και μία μητέρα ηθοποιό, μου έδινε τη δυνατότητα να βλέπω τις ανασφάλειές τους και να συνειδητοποιώ πως αυτό που φαίνεται στην οθόνη δεν ήταν ακριβώς αυτό που ήταν στην πραγματικότητα. Έμαθα να αντιμετωπίζω την υποκριτική σαν ένα απλό επάγγελμα, εντελώς ψυχτά και όχι να επηρεάζομαι από την εικόνα που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και ανέφερε στη συνέχεια πως αυτό ήταν κάτι που του είχε τονίσει εξ αρχής ο διάσημος πατέρας του.

Ο θάνατος του Κερκ Ντάγκλας είχε στοιχίσει πάρα πολύ στον Μάικλ. Όταν έφυγε από τη ζωή, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.



Μεταξύ άλλων, έγραφε: «Για τον κόσμο ήταν ένας θρύλος, ένας ηθοποιός της χρυσής εποχής. Αλλά για εμένα και τα αδέρφια μου, ήταν απλώς... ο μπαμπάς μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Διασώστες της ΕΜΑΚ πηγαίνουν για τη διάσωση εγκλωβισμένων στο Euroferry Olympia

Άδωνις Γεωργιάδης: Συγγνώμη στους ψηφοφόρους της ΝΔ για τη στήριξη Κύρτσου

Σκρέκας: Τι θα γίνει με τους λογαριασμούς φυσικού αερίου και ρεύματος – Οι επιδοτήσεις



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης