Κώστας Μακεδόνας: Αποκάλυψε ποια τραγούδια ξεχωρίζει από ολόκληρη την καριέρα του

Κώστας Μακεδόνας: Αποκάλυψε ποια τραγούδια ξεχωρίζει από ολόκληρη την καριέρα του

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Γυρίσαμε 33 χρόνια πίσω, στην αρχή της δισκογραφικής μου πορείας, και λέμε τραγούδια αγαπημένα, που έχουν γράψει σπουδαίοι δημιουργοί», είπε ο τραγουδιστής

makedonas111
Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με «κυβερνήτη» τον Κώστα Μακεδόνα έρχεται το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA». Ο Κώστας Μακεδόνας, με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα φωνής, κάνει αναδρομή στην πορεία του που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες και συναντάει στη σκηνή καλούς του φίλους.

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στο backstage της εκπομπής και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Γυρίσαμε 33 χρόνια πίσω, στην αρχή της δισκογραφικής μου πορείας, και λέμε τραγούδια αγαπημένα, που έχουν γράψει σπουδαίοι δημιουργοί», τόνισε ο Κώστας Μακεδόνας. Πρόσθεσε ότι τα τραγούδια «Μόνο μια φορά», «Το Ποδήλατο» και «Το πλοίο της γραμμής» είναι εκείνα που ξεχωρίζει από ολόκληρη την καριέρα του.

Η Κατερίνα Κούκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μακεδόνα και θυμήθηκε παλαιότερες συνεργασίες τους λέγοντας: «Ήμασταν παιδιά όταν γνωριστήκαμε. Σημασία έχει τι απομένει και αυτή η σχέση είναι ανεξίτηλη στον χρόνο».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε συγκινημένη: «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το πόσο χαρούμενη είμαι και πόσο με τίμησε ο Κωστής, όπως τον λέω εγώ, να τραγουδήσω μαζί του. Έχει πολύ χιούμορ και είναι και πολύ καλός ηθοποιός».

Η Σαββέρια Μαργιόλα με τη σειρά της μίλησε για τη φιλία της με τον Κώστα Μακεδόνα, ενώ η Ασπασία Στρατηγού αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη συνεργασία της μαζί του.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς Ελισάβετ Μουτάφη δήλωσε: «Ο Κώστας Μακεδόνας είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και πολύ φίλος μου».

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, στις 22:00, ο Κώστας Μακεδόνας υποδέχεται τους τηλεθεατές στο «Σπίτι με το MEGA» μαζί με τους: Κατερίνα Κούκα, Μαρίζα Ρίζου, Onirama, Πολυξένη Καράκογλου, Σαββέρια Μαργιολά, Ασπασία Στρατηγού, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Γιώργο Παπαγεωργίου. Τη βραδιά παρουσιάζει η Ελισάβετ Μουτάφη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chz3y251ldm1)



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Έρευνα: Πενταπλάσια η πιθανότητα επαναλοίμωξης Covid-19 για τους ανεμβολίαστους


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αν μου ζητηθεί, θα πάω και σε ψυχίατρο για το Σύνδρομο Μινχάουζεν, λέει η μητέρα


And Just Like That: Αισιόδοξοι οι συντελεστές - «Μάλλον θα βγει και 2η σεζόν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης