Μεταγραφή για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Μεταγραφή για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Η αστυνομική συντάκτρια του «Πρώτου θέματος» Άρια Καλύβα από αυτό το Σάββατο και κάθε Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην εκπομπή του MEGΑ, «Χαμογελα και πάλι»

Siis
Μέσα από τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» επιστρέφει η αστυνομική συντάκτρια Άρια Καλύβα μετά την παραίτηση της από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος», αποτελεί τη νέα προσθήκη στην ομάδα της εκπομπής που φέτος δίνει μεγάλη βαρύτητα στο ρεπορτάζ. Η αστυνομική συντάκτρια του «Πρώτου θέματος», από αυτό το Σάββατο και κάθε Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην εκπομπή του MEGΑ και μάλιστα, θα δίνει κανονικά το παρών στο πλατό, καθώς η Σίσσυ Χρηστίδου ποντάρει πολλά στην συγκεκριμένη ενότητα της εκπομπής της που από αυτή την εβδομάδα ενισχύεται με το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα.

Μιας έμπειρης αστυνομικής συντάκτριας που με ψυχραιμία και σοβαρότητα αναλύει τα γεγονότα και μεταφέρει στο κοινό όλες τις εξελίξεις από την αστυνομική ειδησεογραφία που τελευταία έχει την τιμητική της.

Μάλιστα όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν αποτελεί την «ποπ» πλευρά της αστυνομικής ενημέρωσης αφού εκτός από το έγκυρο ρεπορτάζ ξεχωρίζει και για το ιδιαίτερο στιλ, τις ενδυματολογικές της επιλογές αλλά και τις εικαστικές της δημιουργίες με επιρροές από την pop art.

Κλείσιμο
Aria
Aria1



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Έρευνα: Πενταπλάσια η πιθανότητα επαναλοίμωξης Covid-19 για τους ανεμβολίαστους


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αν μου ζητηθεί, θα πάω και σε ψυχίατρο για το Σύνδρομο Μινχάουζεν, λέει η μητέρα


And Just Like That: Αισιόδοξοι οι συντελεστές - «Μάλλον θα βγει και 2η σεζόν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης