H Άννα Μενενάκου είναι η αποψινή καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark». H ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε στο παρελθόν αλλά και πώς την αντιμετώπισε. Παράλληλα, εξήγησε τον λόγο που δεν το αποκάλυψε ποτέ.
«Στον χώρο δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση παρά βλακείες που έτυχε να μπορέσω να αντιμετωπίσω, μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλού και δε μπόρεσα να το αντιμετωπίσω. Δεν ήταν βιασμός αλλά ήταν άσχημο πράγμα. Φοβήθηκα. Ποιο τσαγανό; Όχι τσαγανό δεν υπήρχε, δεν ήξερα που να κρυφτώ, δεν ήξερα τι να κάνω. Έλεγα, “Θεέ μου σε παρακαλώ, γλίτωσέ με”. Δε μίλησα, φοβήθηκα, ντράπηκα, σκέφτηκα “πως θα το πω στη μαμά μου αυτό;” γιατί θα στεναχωρηθεί. Και σε ποιον να το έλεγα μετά από αυτές τις μέρες; Θα μου έλεγαν, “εσύ γιατί πήγες εκεί; Γιατί βγήκες ραντεβού;”, ε δε βγήκα πάντως για να με βιάσουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Στο χώρο έχουν γίνει κάποιες μικροβλακείες όταν ήμουν μικρή και πραγματικά με φόβισαν. Απειλές τύπου, “δε θα ξαναβρείς ποτέ δουλειά, θα σε σβήσω από το χάρτη”. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές καταγγελίες και στο ΣΕΗ, έχει πάρει τον δρόμο του όπως και οι υπόλοιποι. Βλέπεις έναν άνθρωπο και λες τι ωραία πράγματα μας είπε και αυτός ο άνθρωπος έχει βιάσει παιδάκια, αγόρια, κορίτσια», ανέφερε η Άννα Μενενάκου στον Θέμη Γεωργαντά.
Η ηθοποιός αυτή την περίοδο μετέχει στην κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά».
Απόσπασμα από την εκπομπή που θα μεταδοθεί απόψε προβλήθηκε στο Happy Day»
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.