Μάρκος Σεφερλής: Η σπάνια ερωτική εξομολόγηση στην Έλενα Τσαβαλιά

Μάρκος Σεφερλής: Η σπάνια ερωτική εξομολόγηση στην Έλενα Τσαβαλιά

Το ζευγάρι που μετρά πάνω από 12 χρόνια γάμου, είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ

Seferlis-Tsavalia
Η οικογένεια Σεφερλή γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της μαμάς και δεν έλειψαν οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Έλενα Τσαβαλιά έχει γενέθλια και νιώθει ευλογημένη, γιατί η ζωή της, όπως η ίδια τη χαρακτηρίζει είναι.. ροζ!  
Σε δημοσίευσή της στο Instagram με τη φωτογραφία από την τούρτα της, έγραψε στη λεζάντα:

«Κι αν έπρεπε να δώσω ένα χρώμα στη ζωή μου, αυτό θα ήταν το ροζ. Όχι γιατί δεν υπάρχουν δυσκολίες , αλλά γιατί… Μεγαλώνω… Είμαι γερή… Έχω δυο οικογένειες – αυτήν που υπήρχε και αυτή που δημιούργησα- που μου όρισαν τη λέξη ΕΥΤΥΧΙΑ…

Έχω φίλους καρδιάς που τους αγαπώ πολύ και μ’ αγαπούν πολύ… Μπορώ να κάνω όνειρα και να πραγματοποιώ κάποια από αυτά… Σ’ ευχαριστώ, Θεέ μου! Happy birthday to me».



Ο Μάρκος Σεφερλής, ανέβασε κι αυτός στο Instagram μία συγκινητική εξομολόγηση, δείχνοντας την αγάπη και τον σεβασμό του, στη γυναίκα της ζωής του, γράφοντας:

«Και ναι! Ήρθε η μέρα που φοβόμουν! Τα γενέθλια της γυναίκας μου! Πώς της λες τώρα ότι έκλεισε άλλον ένα χρόνο, χαρίζοντας μόνο αγάπη κι ευτυχία σε μένα και το παιδί μας; Πώς της λες ότι έκλεισε άλλον ένα χρόνο, αποδεικνύοντας πόσο σπάνιος άνθρωπος είναι, πόσο μοναδικός και πόσο δοτικός για τους ανθρώπους γύρω της; 

Της το λες με μεγάλη περηφάνεια, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι η γυναίκα σου και με τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που σου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια!

Και για να την κάνεις να χαρεί πολύ, βάζεις και μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νέα τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί! Χρόνια πολλά και καλά αστέρι μου! Όσα χρόνια και να περάσουν θα παραμένεις όμορφη και λαμπερή, γιατί έτσι είσαι και μέσα σου! Σ’ αγαπώ πολύ!».

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό δεν κρύβεται. Μετράνε πάνω από 12 χρόνια γάμου και εκτός από την προσωπική, έχουν συναντηθεί πολλές φορές και στην επαγγελματική τους πορεία.

Δείτε την ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή:



Ειδήσεις σήμερα:

Αρση μέτρων: «Ανοίγει» η διασκέδαση, παραμένει η μάσκα - Συνεδριάζει η επιτροπή

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Θα γίνουν ανακοινώσεις μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες, λέει η ΕΛ.ΑΣ.

«Θεέ μου, καρχαρίας τρώει άνθρωπο, είναι τρελό!» - Βίντεο-σοκ από επίθεση λευκού καρχαρία που πάγωσε την Αυστραλία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης