Γιώργος Καρκάς: Ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τη δηλωσή του για τους βιαστές και τσακώθηκε με τον Μικρούτσικο

Γιώργος Καρκάς: Ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τη δηλωσή του για τους βιαστές και τσακώθηκε με τον Μικρούτσικο

Τι είπε ο ηθοποιός και έκανε έξω φρενών τον παρουσιαστή

mikroutsikos2__1_
Χαμός και έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον καλεσμένο Γιώργο Καρκά.

Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με τις δηλώσεις του για τους βιαστές, με αφορμή τα όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τοποθετήθηκα καθαρά για το αν κάποιος που είναι κολλητός σου φίλος οφείλει να γνωρίζει τι κάνεις τις στιγμές που έχεις τα θεματάκια σου. Ο Σάκης Ρουβάς ίσως να υπονοούσε και μια άλλη επιπρόσθετη αδυναμία του Δημήτρη Λιγνάδη που ίσως να την ήξερε ο ίδιος που ήταν φίλος του. Στάθηκα στο “αν” οφείλει κάποιος να ξέρει, δεν σημαίνει ότι κάποιος που είναι φίλος σου ξέρει», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρκάς. Και ενώ όλα έβαιναν καλώς η τοποθέτηση του Μικρούτσικου ενόχλησε τον ηθοποιό.

Η αντιπαράθεση Μικρούτσικου - Καρκά
Έτσι λοιπόν λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να τον συμβουλεύσει, λέγοντάς του: «Επειδή είναι δομημένος ο λόγος και επειδή θέτεις πολύ σημαντικά το τεκμήριο της αθωότητας, καλό είναι να εντάξεις στον λόγο σου και το εξής: κατάκτηση του τεκμήριου της αθωότητας αλλά όχι άλλοθι για να ξεπλένουμε».

Τα συγκεκριμένα λόγια έφεραν την αντίδραση του Γιώργου Καρκά, ο οποίος απάντησε: «Σας παρακαλώ κύριε Μικρούτσικε, ξεπλένουμε όταν έχει αποδειχτεί η βρώμα. Η βρώμα αποδεικνύεται στα δικαστήρια. Η αποδεικτική διαδικασία είναι το δικαστήριο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεπλένουμε κάποιον από τη στιγμή που δεν έχει αποφασίσει η δικαιοσύνη αν είναι ένοχος. Είπατε τη λέξη ξέπλυμα που έχει γίνει της μόδας».

«Εγώ σου είπα μια σκέψη. Είπα ότι το τεκμήριο δεν θα γίνεται και άλλοθι. Δηλαδή το τεκμήριο της αθωότητας δεν θα με κάνει εμένα να βλέπω αθώο τον φονιά του παιδιού. Θέλει προσοχή, αγαπώ αυτόν, αγαπώ τον άλλο» του είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον ηθοποιό να παίρνει ξανά τον λόγο: «Όταν υπάρχει φονιάς παιδιού, υπάρχει και πτώμα. Είναι αυταπόδεικτο. Επίσης, είμαστε με τα θύματα όταν αποδειχθεί μετά από δικαστήριο ότι είναι. Από εσάς θέλει προσοχή, στις τηλεοράσεις, όχι από εμένα!».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chxctlwv1y81)


Τι είχε πει ο Γιώργος Καρκάς για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά
«Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν από τις λίγες νόμιμες. Στην τηλεόραση, το μόνο που μπορείς να υποστηρίξεις είναι την αθωότητα κάποιου αν την πιστεύεις. Την ενοχή κάποιου πριν από τη δίκη στην τηλεόραση όταν δηλώνει ότι είναι αθώος, δεν έχεις το δικαίωμα από τον νόμο να την υποστηρίζεις, είναι προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας. Είναι η μόνη νόμιμη δήλωση. Αν δεν πει κάποιος ότι τον βίασε ή “να καεί στην κόλαση” αμέσως θεωρείται ότι τον ξεπλένει. Ε δεν είναι κάποιος βιαστής 24 ώρες το 24ωρο, θα πίνει και έναν καφέ ήρεμα με κάποιον φίλο του χωρίς να βιάζει, τρεις ώρες τη μέρα. Αυτός ο φίλος θα πει τις καλές στιγμές που είχε μαζί του», είχε πει ο Γιώργος Καρκάς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chwhlyv5nsa1)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης