Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η ψυχολογική βία που δέχθηκε από ηθοποιό, που έχει φύγει από τη ζωή

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η ψυχολογική βία που δέχθηκε από ηθοποιό, που έχει φύγει από τη ζωή

«Θέλω να το σβήσω από το μυαλό μου. Δεν το έκανε μόνο σε μένα, αλλά σε όλο τον θίασο» αναφέρει μεταξύ άλλων η ηθοποιός για το περιστατικό που τη στιγμάτησε

mirka
Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μιλά για την ψυχολογική βία που δέχθηκε από γνωστό ηθοποιό που δεν είναι στη ζωή.  H Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και το «Love it»,  αποκαλύπτοντας γεγονότα για τη ζωή της, τα οποία δεν ξέραμε.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πορεία της  ως ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε το περιστατικό ψυχολογικής βίας που είχε δεχθεί επί σκηνής από συνάδελφό της.


«Έχω κάνει πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση, αλλά και πολλές αποτυχίες. Δεν υπήρξε επίσημη εξήγηση για το λόγο που σταμάτησε το Σόι σου. Δεν έχουμε πάρει μια σαφή απάντηση. Το 1981 έπαιξα στο θέατρο με τη Μελίνα Μερκούρη, είχαμε πλάκα μαζί», είπε αρχικά για την καριέρα της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chwl50ze88s1-st)

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία κακοποιητική συμπεριφορά που είχε βιώσει στον χώρο εργασίας της. «Είχα δεχτεί ψυχολογική βία πάνω στη σκηνή από πρωταγωνιστή που έχει φύγει πλέον από τη ζωή, θέλω να το σβήσω από το μυαλό μου. Δεν το έκανε μόνο σε μένα, αλλά σε όλο το θίασο. Μας έκανε παρατηρήσεις επί σκηνής την ώρα που παιζόταν το έργο, πράγμα που το θεωρώ ανεπίτρεπτο».

«Η εποχή είναι πολύ σκληρή και υπάρχει πάρα πολύ βία, εμένα η βιαιότητα με σκοτώνει. Το ότι δεν έχω παιδιά δεν σημαίνει πως δεν σκέφτομαι τα κορίτσια που έχουν πληγεί από ροζ βίντεο. Θα ήθελα να είναι πιο σκληρές οι ποινές για όσους παίζουν με ανθρώπινες ψυχές», πρόσθεσε η ταλαντούχα ηθοποιός.



Ειδήσεις σήμερα:

Αποκλιμάκωση ή μπλόφα; Επιστρέφουν στη βάση τους ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται κοντά στην Ουκρανία

Διονύσης Χαριτόπουλος: Οι άγνωστες ιστορίες για τον Άρη Βελουχιώτη και τους αντάρτες του

Αναβλήθηκε για τις 4 Απριλίου η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης αθλήτριάς του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης