O Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αγαπημένη του Ιλαέρια Ζήση ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν. Όπως έχουν πει οι ίδιοι το προσεχές Σάββατο 19 Φεβρουαρίου πρόκειται να αρραβωνιαστούν και σύντομα θέλουν να κάνουν παιδιά. Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην εκπομπή Breakfast@Star, αποκάλυψαν ότι πλέον έχουν στο σπίτι και ένα κουταβάκι.
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Γίναμε γονείς «Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι εχθές το βράδυ υιοθετήσαμε ένα κουτάβι και γίναμε γονείς. Πρόβα τζενεράλε για το πρώτο μας παιδάκι που ελπίζουμε να έρθει σύντομα. Δεν είναι έγκυος ακόμα, του χρόνου θα είναι έγκυος σας το λέω από τώρα. Δεν μπορώ να τα βάλω με ανθρώπους που δεν μπορούν να κατανοήσουν τη φράση που είπα πως όταν έκανα πρώτη φορά έρωτα με την Ιλάειρα, συγκινήθηκα. Δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό, προφανώς γιατί δεν το έχουν βιώσει. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με πήρε συγκινημένος. Είναι καλλιτέχνης, είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, το κατάλαβε. Είναι σε έναν ευτυχισμένο γάμο έχει παιδάκια. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να το κατανοήσουν».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.