Δούκισσα Νομικού: Ο Θέμος μου λείπει τόσο πολύ

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για τη συνεργασία τους, τη ζωή της , τη μητρότητα και άλλα πολλά

Doukissa_Nomikou
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, για το πώς βιώνει τη μητρότητα. Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη με την ίδια να απαντά πόσο πολύ της λείπει.

Ο Θέμος μου λείπει τόσο πολύ
«Ο Θέμος μου λείπει τόσο πολύ… Αυτό που έκανε ήταν να μου στέλνει ραβασάκια. Μου έγραφε, “Μίλα”, έλα πες”. Ήταν κάτι που δεν συνηθίζεται αυτό στον χώρο μας. Μου έδωσε τόσο χώρο και χρόνο γιατί ήταν τόσο ακομπλεξάριστος μαζί με τον Βαγγέλη Περρή που επίσης λατρεύω πολύ. Ο Θέμος με πίστεψε πολύ, οπότε μου έδινε τον λόγο», είπε αρχικά η Δούκισσα Νομικού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τους καλεσμένους της εκπομπής: «Κανείς δεν περίμενε από εμένα, με είχαν λίγο ότι ως Δούκισσα τους αγαπάω όλους και δεν θα τους στριμώξω, ότι και να τους ρωτούσα όμως, απαντούσαν. Ποτέ δεν με ενδιέφερε να βγάλω την είδηση, ο Θέμος μου έλεγε να ρωτήσω τι πραγματικά ενδιέφερε εμένα να μάθω από τον καλεσμένο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chwejsebix0x-sf)


Ο έγγαμος βίος
Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για τη μητρότητα, αλλά και τη σχέση που έχει με τον άνδρα της μετά τον γάμο τους. Μιλώντας για τον έγγαμο βίο λέει: «Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια 9:30 με 10. Δεν μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους, αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δεν θέλει να βγαίνει. Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί. Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μην μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία πλέον παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας».

Η μητρότητα και οι αλλαγές στο σώμα
Σε άλλο μίλησε για τις αλλαγές που έφερε η μητρότητα στη ζωή της αλλά και τις αλλαγές στο σώμα της μετά τις δυο γέννες.

«Τώρα είμαι μαμά, με περισσότερες ευθύνες. Το σώμα μου έγινε καλύτερο με το που γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια», είπε η Δούκισσα Νομικού.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chweg24n83o1-sf)


Αναφερόμενη στην περίοδο της πρώτης γέννας είπε: «Με τον Σάββα είχα θηλάσει αρκετό διάστημα, ήμουν δυο κιλά παραπάνω από τα φυσιολογικά μου. Γενικά δεν είχα αγχωθεί ποτέ με την ζυγαριά. Την έζησα την περίοδο της εγκυμοσύνης μου. Ήμουν χαρούμενη και δεν με ένοιαζε το θέμα με το σώμα μου».

Η καθημερινή διατροφή και οι ώρες που τρώει
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε τι τρώει καθημερινά και ποιες ώρες με την ίδια να απαντά: «Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά. Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Πίτσα, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανοί στρατιώτες σκότωσαν δύο Έλληνες ομογενείς κοντά στα σύνορα με την Ρωσία - Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Survivor: Οι τρεις Μαχητές του… τάκου και ο χαμός με την «κλέφτρα» φαγητού - Δείτε βίντεο

Φουρέιρα: Το... γυμνό μήνυμα αγάπης και το δώρο του Μποτία για τον Άγιο Βαλεντίνο - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης