MasterChef: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη θα εμφανιστεί στο σημερινό επεισόδιo

MasterChef: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη θα εμφανιστεί στο σημερινό επεισόδιo

Απόψε στις 21:00 στο STAR

margarita-masterchef
Το αποψινό επεισόδιο του MasterChef είναι γεγονός και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους φετινούς διαγωνιζόμενους και το πρώτο Mystery Box της φετινής χρονιάς.

Οι 24 παίκτες που έχουν στόχο το τρόπαιο του καλύτερου Έλληνα/καλύτερης Ελληνίδας Masterchef, αναμένεται να επιδοθούν σε ένα πολύ ξεχωριστό Τεστ Δημιουργικότητας. 


Επίτιμη καλεσμένη του σημερινού επεισοδίου θα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία γνώρισε την περσινή χρονιά από πρώτο χέρι τις απαιτητικές δοκιμασίες, για να δώσει το «βάπτισμα του πυρός» και να διεγείρει τη μαγειρική σκέψη και φαντασία των νέων επίδοξων MasterChef.

MasterChef 2022 | trailer 11ου επεισοδίου - Δευτέρα 14.2.2022


Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι διαγωνιζόμενοι, υποδέχονται με χαρά και ενθουσιασμό στην κουζίνα του MasterChef 2022.

Η προσωπικότητα της περσινής νικήτριας αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι, που την ξεχώρισαν για το ήθος της και την συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι. Η ιστορία  της ζωής της είχε εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον, αφού είχε να δει τη μητέρα της 3 χρόνια. Η απόσταση χώρισε μάνα και κόρη αφού η πρώτη βρισκόταν στη Ρωσία απ’ όπου και κατάγονται.

Η Μαργαρίτα γεννήθηκε στο Καζακστάν και στη συνέχεια η οικογένειά της μετακόμισε στη Ρωσία. Ο πατέρας της Μαργαρίτας, δυστυχώς, σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν εκείνη ήταν 3 ετών και η αδελφή της Ξένια μόλις 1 έτους. Οι δυσκολίες για τις τρεις γυναίκες ήταν πολλές και κάποια στιγμή αποφάσισαν να έρθουν στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Μυτιλήνη. Εκεί θα περάσει η Μαργαρίτα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της.



Στην πρώτης της ανάρτηση μετά τη νίκη της, η αγαπητή παίκτρια είχε αναφέρει:

«Οταν αποφάσισα να κάνω αίτηση στο “ΜasterChef 5”, έγραψα σε έναν λευκό πίνακα στο δωμάτιό μου “Μαργαρίτα Νικολαΐδη, νικήτρια ΜasterChef 5”, δεν το πίστευα, το ήθελα όμως... Πέντε μήνες μετά γύρισα στο δωμάτιό μου και το ξαναδιάβασα και τώρα έχει συμβεί και γελάω από μέσα μου γιατί τότε ξεκίνησε σαν αστείο και τώρα κρατάω το έπαθλο.

Δεν θα σβήσω αυτά τα γράμματα από τον πίνακα, με συγκινούν και πιο πολύ με συγκινεί που ενώ δεν άλλαξε τίποτα στο δωμάτιό μου μέσα σε ένα μόνο βράδυ αλλάζει σιγά-σιγά η ζωή μου! Εγώ, η Μαργαρίτα, σας λέω να πιστεύετε στα όνειρά σας, να αγαπάτε αυτό που κάνετε και να ζείτε την κάθε στιγμή!


Ολες αυτές τις στιγμές μαζεύω τώρα στο μυαλό μου, τις αναμνήσεις, τις συγκινήσεις από την εμπειρία που έζησα και την αγάπη που μου δώσατε κρατάω φυλαχτό. Να είσαστε ο εαυτός σας, να τσαλακώνεστε και να παλεύετε για ό,τι αγαπάει η ψυχή σας!

Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ κάθε μέρα γιατί όλο αυτό που έζησα μου έδωσε δύναμη, χαρά και κουράγιο, γιατί μέσα σε αυτή την περίεργη για όλους μας χρονιά εμένα μου χαρίσατε απλόχερα ΑΓΑΠΗ και μπήκα στα σπίτια σας μέσα από την τηλεόραση και μου μιλάτε με το μικρό μου όνομα κι εγώ σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!



Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η νικήτρια του ΜasterChef 5. Νιώθω ότι πρέπει, επιβάλλεται και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που με τη χαρά σας γι’ αυτό το γεγονός ένιωσα τόση αγάπη! Από τα βάθη της ψυχής μου είναι μεγάλη μου τιμή που εκτιμήσατε τον χαρακτήρα μου, τις πλάκες μου, τους τρόπους μου, εμένα όπως είμαι, με δεχτήκατε και μοιραστήκατε μαζί μου τόσα συναισθήματα! Κλάψατε μαζί μου και γελάσατε, αυτό, φίλοι μου, ήταν το ταξίδι μου στο MasterChef, έντονο και αληθινό, γιατί υπάρχει αγάπη.

Η αγάπη από εσάς προς εμένα, η αγάπη για τη δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τον Χρήστο, τη μαμά, την αδερφή, τις φίλες, το νησί μου, τους σεφ @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos @alexandros_charalabopoulos @nick.d.thomas, τους συναδέλφους, η λίστα είναι τεράστια! Το έπαθλο φέτος ξεχειλίζει αγάπη! Σας αγαπώ!

Η Μαργαρίτα σας».

Ειδήσεις σήμερα:

To ελληνικό χωριό της Ουκρανίας, που θρηνεί δύο νεκρούς ομογενείς

Times: Πώς η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει στην επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Τηλεδιάσκεψη Μισέλ με Μητσοτάκη: Μία επιθετική ενέργεια από τη Ρωσία θα επέφερε σοβαρές συνέπειες



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης