Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου εξηγεί τον λόγο που τον οδήγησε στην αποχώρηση - «Δεν ταιριάξαμε με την ομάδα»

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου εξηγεί τον λόγο που τον οδήγησε στην αποχώρηση - «Δεν ταιριάξαμε με την ομάδα»

Αν και η πείνα και οι συνθήκες διαβίωσης τον δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό, δεν ήταν οι αυτοί οι λόγοι που τον έκαναν να αποχωρήσει τελικά

xatzigeorgiou
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία του στο Survivor και αποκάλυψε τους πραγματικούς λόγους που τον ώθησαν προς την αποχώρηση.

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark, o ηθοποιός δήλωσε αρχικά πως μπήκε στο Survivor, σκεπτόμενος πως ήθελε να αλλάξει κάποια πράγματα στη ζωή του.

«Όταν μπήκα στο Survivor, δεν ήμουν πολύ ευτυχισμένος, ούτε ήταν μια χαρά η ζωή μου πριν. Ήταν πολύ δύσκολα κάποια πράγματα. Μπαίνοντας σκεφτόμουν ότι θα ξεσκάσω λίγο, θα φύγω από την Ελλάδα, γιατί δεν αντέχω», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chtkq7rzral5-st)

Ύστερα πρόσθεσε, πως φτάνοντας στον Άγιο Δομίνικο, κατάλαβε πως τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενε.

«Πηγαίνοντας εκεί πέρα, είδα ότι πρέπει να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα, που τελικά, δεν ήταν όπως τα περίμενα. Όπως η πείνα. Νόμιζα ότι θα είναι ένας υποφερτός πόνος στο στομάψι και μία αδυναμία. Εγώ όμως, την αντιμετώπισα με ναυτία, εμετούς και άλλα προβλήματα σοβαρά, δεν ήταν ευχάριστο», είπε αρχικά.

Κάτι άλλο που τον ενόχλησε, ήταν οι συνθήκες διαβίωσης, όμως το χειρότερο για εκείνον, ήταν οι συμπεριφορές που αντιμετώπισε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Πέρα από την πείνα, υπήρχε και η βρώμα που ήταν ασύλληπτη. Είναι όντως Survivor. Όμως, ο μόνος παράγοντας που θα με έδιωχνε από το παιχνίδι 100% ήταν οι ανθρώπινες σχέσεις. Τελικά, δεν ταιριάξαμε με την ομάδα. Όχι με όλη την ομάδα, αλλά με κάποια παιδιά. Υπήρχαν εξ' αρχής κάποιες δυσκολίες και ήταν όντως περίεργη η συμβίωση με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.



Ειδήσεις σήμερα:

Τη Δευτέρα η τελευταία απολογία για τη δολοφονία του Άλκη – 10 προφυλακισθέντες και ένα ερωτηματικό

Πάτρα: Οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας θα ρίξουν φως στο μυστήριο των ανεξήγητων θανάτων

«Χαλάει» ο καιρός από το απόγευμα: Πού περιμένουμε βροχές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης