Κιμ Καρντάσιαν: Το κρυφό ταξίδι στις Μπαχάμες και το «κυνηγητό» με τον Κάνιε Γουέστ

Κιμ Καρντάσιαν: Το κρυφό ταξίδι στις Μπαχάμες και το «κυνηγητό» με τον Κάνιε Γουέστ

Τι αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της

kim
Η προσωπική ζωή της Κιμ Καρντάσιαν απασχολεί για ακόμη μία φορά τους φαν της, ειδικά μετά την πρόσφατη επισημοποίηση της σχέσης της με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Η Κιμ αποκάλυψε, ότι χρειάστηκε να αλλάξει τον αριθμό της στην προσπάθειά της να γίνει αποφύγει τυχόν ανεπιθύμητες παρεμβολές στην τελευταία απόδρασή της με τον Πιτ Ντέιβιντσον, αφού φέρεται να άλλαξαν τελείως τα σχέδιά τους για να αποφύγουν τον Kanye.

Η διάσημη τηλεπερσόνα, μίλησε ανοιχτά για το ταξίδι της στις Μπαχάμες με τον σύντροφό της Πιτ, μία σχέση που επιβεβαιώθηκε αυτή την εβδομάδα μετά από μια σπάνια δημόσια αναφορά σε αυτήν ως «κοπέλα» του.



Παρόλα αυτά, εν όψει των διακοπών του νέου ζευγαριού, η Κιμ προφανώς αναγκάστηκε να αλλάξει τοποθεσία από τη Δομινικανή Δημοκρατία στις Μπαχάμες την τελευταία στιγμή, αφού ο εν διαστάσει σύζυγός της Κάνιε Γουέστ «διαισθάνθηκε» τις πληροφορίες.

Σύμφωνα με πηγές του Page Six, ο Κάνιε, ο οποίος άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Ye, είχε βάλει σκοπό να «κυνηγήσει» την Kim αφού ανακάλυψε πού πήγαιναν εκείνη και ο Πιτ, μετά από μήνες ανεπιτυχούς ικεσίας να ξανασμίξουν μαζί της.

Ακόμη, ο Ye είχε επίσης πετάξει στο Μαϊάμι λίγες μέρες πριν από το ταξίδι στις Μπαχάμες, με την ελπίδα να βρει την Κιμ εκεί με τον Πιτ. 
Με αφορμή το εξώφυλλο της Vogue US, στο οποίο πρωταγωνιστεί, σε συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια, αποκάλυψε τα μέτρα που έλαβε για να κρατήσει το ταξίδι στις Μπαχάμες μυστικό.

Η Καρντάσιαν ακόμη, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στην πραγματικότητα πέταξε το τηλέφωνό της «στον ωκεανό». Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήμουν στις Μπαχάμες και οι άνθρωποι με τους οποίους ήμουν μαζί μου είπαν: «Είμαστε σε γα@@@@@νες διακοπές. Δεν έχουμε πάει διακοπές εδώ και πολύ καιρό.» Και μετά πέταξαν τα τηλέφωνά τους στον ωκεανό».

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Δεκαεξάχρονος Ρώσος καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση για την... «ανατίναξη του κτιρίου της FSB στο Minecraft»!

«Εγώ είχα το δρεπάνι» λέει ο Κουμαρόπουλος - «Έδειξε» τον φονιά του Άλκη, υπέδειξε πού βρίσκεται το μαχαίρι του εγκλήματος

Απαλλάχθηκε οριστικά ο Νίκος Μανιαδάκης για την υπόθεση Novartis με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης