Ο Alpha ζωντανεύει το καλό ελληνικό θέατρο στη μικρή οθόνη
Τα πρώτα θεατρικά κείμενα διασκευάστηκαν και οι συντελεστές πιάσανε δουλειά
Φώτα, κάμερα, πάμε!
Τα γυρίσματα των «Νεοκλασικών» άρχισαν!
Τα πρώτα θεατρικά κείμενα διασκευάστηκαν και οι συντελεστές πιάσανε δουλειά.
«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», ένα από τα αγαπημένα έργα που θα δούμε στις οθόνες μας, αναβιώνει μέσα από την ιδιαίτερη γραφή των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά και την διεισδυτική σκηνοθετική ματιά του Θοδωρή Αθερίδη.
Το ρόλο του Θόδωρου κρατά ο Θοδωρής Αθερίδης ενώ ο Χάρης Ρώμας εμφανίζεται σε ένα ρόλο έκπληξη.
Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι: Φαίη Ξυλά, Λευτέρης Ελευθερίου, Ευαγγελία Συριοπούλου Αντώνης Κρόμπας, Ζωή Ναλμπάντη, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Αντώνης Καλομοιράκης.
«Τα Νεοκλασικά», μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, έρχεται να συμπληρώσει την μυθοπλασία του Alpha όπου φέτος έχει αναδειχθεί κυρίαρχος από την αρχή της σεζόν.
Βραδιές με άφθονο γέλιο και μια γλυκιά νοσταλγία έρχονται σύντομα στονAlpha.
Πάρτε μια γεύση από τα πρώτα γυρίσματα του «Φίλου μου του Λευτεράκη»:
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας