Σάρα Ραμίρεζ: Η ηθοποιός που υποδύεται ένα non-binary άτομο στο «And Just Like That» μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά

Σάρα Ραμίρεζ: Η ηθοποιός που υποδύεται ένα non-binary άτομο στο «And Just Like That» μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά

Όπως αναφέρει, δέχεται αρκετές αρνητικές κριτικές, όμως η ίδια είναι περήφανη που εκπροσωπεί αυτή την κοινότητα

sara
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σάρα Ραμίρεζ και μίλησε σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά And Just Like That.

Η ηθοποιός υποδύεται έναν non-binary χαρακτήρα, τους Che Diaz που εμπλέκονται συναισθηματικά με τη Μιράντα. Όπως δήλωσε στους New York Times, γνωρίζει πως ίσως να μην έχει την καλύτερη αντιμετώπιση από το κοινό, αλλά προσπαθεί να μη δίνει τόση σημασία στις κριτικές.

«Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου στους Che, ούτε και ταυτίζομαι. Γνωρίζω το μίσος που επικρατεί στο διαδίκτυο, αλλά πρέπει να προστατεύσω την ψυχική μου υγεία πρώτα απ' όλα κι έπειτα την τέχνη μου», δήλωσε η ηθοποιός.


Σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνει βέβαια, που δέχτηκε τον ρόλο, καθώς θεωρεί ότι εκπροσωπεί μία ολόκληρη κοινότητα που την είχε ανάγκη.

«Είμαι περήφανη που εκπροσωπώ την κοινότητα της LGBTQ. Έχουμε χτίσει έναν χαρακτήρα που είναι κι αυτός άνθρωπος, με ατέλειες, αδυναμίες, που είναι πολύπλοκος και δεν είναι εδώ για να τον συμπαθήσουν ή να πάρει την έγκριση κάποιου. Είναι εδώ για να είναι ο εαυτός του», είπε χαρακτηριστικά.


Συμπλήρωσε μάλιστα, πως δεν γνωρίζει το ακριβές σενάριο, όμως υποδέχεται με θέρμη κάθε φορά τις οδηγίες των συντελεστών και τους εμπιστεύεται πλήρως για το πώς θα παρουσιάσουν τον χαρακτήρα της.

«Οι Che έχουν το δικό τους κοινό. Μιλούν σε αυτό και συνήθως, αρέσουν. Είναι ειλικρινείς, σέξι, αστείοι και ζεστοί. Ό,τι άλλο πιστεύουν οι θαυμαστές για εκείνους, είναι επειδή ίσως επηρεάζονται από τον χαρακτήρα της Μιράντα, δεν έχει να κάνει με εκείνους», είπε κλείνοντας για τον ρόλο της. 

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς τέλος το δράμα της οικογένειας που «έχασε» τα τρία της παιδιά στην Πάτρα: Δεν φαίνεται γονιδιακό πρόβλημα - Τι ερευνάται


Η Σοφία Βεργκάρα «ξέθαψε» παλιές της φωτογραφίες με μικροσκοπικό μπικίνι


Έρευνα για το «είσαι η ντροπή της κοινωνίας» που είπε καθηγητής σε 12χρονο μαθητή που φόρεσε φούστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης