Ψέματα, απιστίες και απόπειρα αυτοκτονίας - Τα 8 χρόνια της Ρίτα Μορένο με τον Μάρλον Μπράντο

Ψέματα, απιστίες και απόπειρα αυτοκτονίας - Τα 8 χρόνια της Ρίτα Μορένο με τον Μάρλον Μπράντο

Η σκοτεινή πλευρά ενός ειδώλου μιας άλλης εποχής - «Θεέ μου ήταν τόσο συναρπαστικό να είσαι μαζί του», δήλωσε η άλλοτε σύντροφος του οσκαρικού ηθοποιού

ritacover
Η Ρίτα Μορένο και ο Μάρλον Μπράντο ήταν ζευγάρι για 8 χρόνια, όμως όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, δεν ήταν... ονειρεμένα.

Διάφορα έχουν ακουστεί για την -κάπως σκληρή- συμπεριφορά του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού και η Ρίτα Μορένο τα επιβεβαίωσε όλα.

Η σταρ με τις ρίζες από το Πόρτο Ρίκο και την Αμερική εμφανίστηκε στην εκπομπή Actors on Actors του Variety και δεν δίστασε να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με την σχέση τους και τα όσα πέρασε στο πλευρό του.

Κλείσιμο

«Ήταν συναρπαστικό να είσαι σε σχέση με τον Μάρλον, Θεέ μου ήταν πραγματικά συναρπαστικό. Ήταν εξαιρετικός σε πάρα πολλά πράγματα, αλλά ήταν συγχρόνως και μοχθηρός τύπος, γινόταν συχνά κακός στις σχέσεις του με τις γυναίκες. Εγώ είχα φτάσει να γίνω ένας πολύ διαφορετικός άνθρωπος κοντά του, είχα όλες τις ενδείξεις ότι εξελίσσομαι σε αυτό που αποκαλώ εγώ "γυναικούλα"», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο Μάρλον Μπράντο είχε φτάσει να της λέει πολύ συχνά ψέματα, όμως μετά από τόσα χρόνια κοντά του, το καταλάβαινε αμέσως.

marlon

«Του έλεγα: "Μάρλον, κοίταξε με στα μάτια" και καταλάβαινε ότι ήξερα ότι μου λέει ψέματα. Οπότε, με κοιτούσε με ένα σκληρό βλέμμα και μου πετούσε ταυτόχρονα εκείνο το πλατύ χαμόγελο και ήξερε ότι τον ήξερα καλύτερα από τον ίδιο του τον εαυτό. Ίσως γι' αυτό το λόγο, πολλές φορές να μου φερόταν άσχημα και να με κακοποιούσε, γιατί τον διάβαζα σαν ανοιχτό βιβλίο. Με αγαπούσε πάρα πολύ», εξηγεί η Ρίτα Μορένο.

Το πάθος τους ωστόσο, και η «αρρωστημένη» αγάπη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλο, όπως τη χαρακτηρίζει κι η ίδια, την οδήγησαν σε... ακραίες πράξεις.


«Προσπάθησα να βάλω τέλος στη ζωή μου, παίρνοντας χάπια. Ήμουν στο σπίτι του τότε. Ένιωθα πως αν το κάνω, θα σκότωνα την αξιολύπητη και θλιμμένη Ρίτα που με είχεκάνει. Δεν καταλάβαινα πως έτσι θα σκότωνα και τον υπόλοιπο εαυτό που μου είχε απομείνει. Ευτυχώς, έμεινα μόνο στην προσπάθεια», δήλωσε η ηθοποιός, προσπαθώντας να διακωμωδίσει την κατάσταση, στην οποία είχε φτάσει.

Τέλος, εξήγησε πως από τη δική της προσωπική εμπειρία με τον Μάρλον Μπράντο, αυτό που έχει καταλάβει είναι πως με την πάροδο των χρόνων, ο ηθοποιός δεν είχε καμία σχέση με αυτό που η ίδια ερωτεύτηκε.
rita-moreno-marlon-brando-lust-love

«Έχασε τον εαυτό του. Την καλή του πλευρά, εκείνο τον καλό Μάρλον που ερωτεύτηκε η Ρίτα. Ήταν πολύ πολύπλοκος άνθρωπος, ήταν ο βασιλιάς των ταινιών, ένας υπέροχος εραστής, όμως ταυτόχρονα ένας σκληρός άντρας», είπε κλείνοντας, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον μεγαλύτερο πόθο της ζωής της».


Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο διαρρήκτης που εισέβαλε χθες σε διαμέρισμα αστυνομικού στη Νέα Ιωνία - Δείτε βίντεο

Έζησα στην ΕΣΣΔ και δεν χρειάζομαι αναμνηστικές δόσεις κομμουνισμού, λέει ο ιστορικός της υπόθεσης «Παπαρατσένκο»

Αγωνία για τη Stealth Omicron: Φόβοι και ενδείξεις ότι συντηρεί υψηλά τον αριθμό των κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης