Η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της με τον Κιθ Έρμπαν

Η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της με τον Κιθ Έρμπαν

Αν και ο γάμος τους  μετράει περίπου 16 χρόνια, παραμένει το ίδιο δυνατός όπως στην αρχή - Η ηθοποιός εξηγεί ότι το κλειδί στη σχέση τους είναι η «επικοινωνία»

nikol
Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και η ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στο CBS, ήξερε από την αρχή της γνωριμίας τους ότι θα φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας, αφού κατάλαβε αμέσως ότι εκείνος είναι ο «άντρας της ζωής της».


«Είμαστε ο τέλειος συνδυασμός. Ταιριάζουμε πάρα πολύ, γιατί συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο. Ό,τι δεν έχει εκείνος, το έχω εγώ κι ό,τι δεν έχω εγώ, το έχει εκείνος. Είμαι απίστευτα τυχερή που τον γνώρισα», δήλωσε αρχικά.

Χαρακτηρίζοντας τον σύζυγό της ως «το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί ποτέ», η ηθοποιός ανέφερε πως το μυστικό στη σχέση τους ήταν εξ' αρχής η επικοινωνία.


«Ποτέ δεν ανταλλάξαμε μηνύματα», εξηγεί η Νικόλ Κίντμαν και συμπληρώνει: «Ακόμα κι αν ήθελα να του πω κάτι σημαντικό, ποτέ δεν έστειλα μήνυμα, θα τον έπαιρνα τηλέφωνο. Ο γραπτός λόγος καταστρέφει την επικοινωνία και τους δεσμούς του ζευγαριού».

Αυτό όμως, δεν ήταν κάτι που ήρθε στην πορεία ανάμεσά τους, αλλά κάτι που ίσχυε από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. «Ακόμα κι όταν θα βγαίναμε το πρώτο ραντεβού, με πήρε τηλέφωνο για να μου το ζητήσει», δήλωσε.

Κλείσιμο

Βέβαια, ένας βασικός λόγος που δεν στέλνουν μηνύματα, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια με το χαρακτηριστικό της χιούμορ, είναι επειδή «στην πραγματικότητα δεν έχει ιδέα πώς να γράψει ένα σωστό μήνυμα χωρίς να κάνει λάθη» .


Ειδήσεις σήμερα:

«Έλλειμμα ηγεσίας και κρίσης» επικαλείται η έκθεση της Σου Γκρέι για τα κορωνοπάρτι του Τζόνσον

«Ήταν θύμα φονικής ενέδρας»: Η ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του Άρη για τη δολοφονία του 19χρονου

Άδωνις για σόου Πολάκη: «Του καταθέτω αγωγή - Λύνουμε τις διαφορές μας θεσμικά και όχι με... τσίγκινα σωβρακάκια!» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης