Σαββατοκύριακο στον Alpha: Πρώτοι οι Νίκος Μάνεσης, Ναταλία Γερμανού και Άκης Πετρετζίκης

Σαββατοκύριακο στον Alpha: Πρώτοι οι Νίκος Μάνεσης, Ναταλία Γερμανού και Άκης Πετρετζίκης

Οι εκπομπές που «σκαρφάλωσαν» πρώτες στους πίνακες τηλεθέασης.

alpha-akis-natalia
Ψυχαγωγία ή infotainment; Ο Alpha έχει πρόταση για κάθε επιλογή μέσα στο Σαββατοκύριακο και οι τηλεθεατές τον ακολουθούν πιστά. Απόδειξη ότι και τον μήνα Ιανουάριο, το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», το «Καλύτερα δε γίνεται» και το «Kitchen Lab» αποτέλεσαν τα σταθερά ραντεβού των τηλεθεατών, «σκαρφαλώνοντας» πρώτοι στους πίνακες τηλεθέασης.

«Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»
Η άλλη πλευρά της ενημέρωσης 
Σάββατο και Κυριακή στις 09:50
Ο Νίκος Μάνεσης και το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σημείωσε 21,6% μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 και 24,3% μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο σύνολο κοινού για όλο τον Ιανουάριο, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης. Για 5η συνεχόμενη χρονιά η εκπομπή μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Η κάμερα του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» βρίσκεται παντού και καταγράφει ό,τι αξίζει την προσοχή μας. Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, με θεματολογία που αφορά σε όλη την Ελλάδα, με ενσυναίσθηση και αντικειμενικότητα, με διεισδυτική ματιά αλλά και τις ειδήσεις ειπωμένες… «αλλιώς», η εκπομπή έχει καταγραφεί στη συνείδηση του κοινού. Μαζί της συντονίστηκαν τον Ιανουάριο 1.659.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό, κατά μέσο όρο, ενώ σε επιμέρους κοινό έφτασε το 28,8%.




«Καλύτερα δε γίνεται»
Η εκπομπή που τα κάνει όλα… καλύτερα!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50
Ο πιο ευχάριστος τρόπος κι αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου, η Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» έχουν γίνει must. Η εκπομπή τερμάτισε πρώτη με 14% μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 και με 16,7% μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο σύνολο κοινού για ολόκληρο τον Ιανουάριο. Η Ναταλία Γερμανού με τη δύναμη της εμπειρίας, με θετική ματιά και καυστικό χιούμορ, κρατά τα ηνία της εκπομπής, την οποία είδαν 1.834.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό τον Ιανουάριο, κατά μέσο όρο. Με πρόσωπα που έχουν λόγο και εμφανίσεις που συζητιούνται, με θέματα πρωτότυπα και δυνατά που μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας, με διαφορετική οπτική και προσέγγιση στην επικαιρότητα, οι τηλεθεατές μαθαίνουν πρώτοι όλα τα τηλεοπτικά παρασκήνια και παρακολουθούν σε αποκλειστικότητα, με ζωντανές συνδέσεις, όλα τα νέα που αφορούν την ελληνική showbiz. Και βεβαίως οι πιο ενδιαφέροντες και ακριβοθώρητοι καλεσμένοι κάθονται και φέτος στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται».




«Kitchen Lab», η πιο αγαπημένη μαγειρική εκπομπή της τηλεόρασης.
Σάββατο και Κυριακή στις 16:40
Ο Άκης Πετρετζίκης και το «Kitchen Lab», το… εργαστήρι μαγειρικής του στην πιο αγαπημένη μαγειρική εκπομπή της τηλεόρασης ήλθε πρώτο με 15,5% μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο σύνολο κοινού για ολόκληρο τον Ιανουάριο. Δημιουργικός, πανέτοιμος κι ευδιάθετος, μοιράζεται με τους τηλεθεατές τις πιο λαχταριστές κι ευφάνταστες συνταγές, μαγειρεύει τα πιο νόστιμα και απολαυστικά φαγητά, προτείνει τα πιο ξεχωριστά πιάτα, ενώ 1.245.000 τηλεθεατές «μαγείρεψαν» μαζί του έστω για 1 λεπτό τον Ιανουάριο, κατά μέσο όρο.




Ειδήσεις σήμερα:

«Βουτιά θανάτου» για τη «Μις ΗΠΑ 2019» από ουρανοξύστη στο Μανχάταν

Στο σπίτι με courier από σήμερα τα χάπια για τον κορωνοϊό - Πώς γίνεται η αίτηση

Πού έφτασε τους -9°C η θερμοκρασία σήμερα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης