Ο όρος που έθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας για να συμμετάσχει στο «The Crown»

Ο όρος που έθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας για να συμμετάσχει στο «The Crown»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως παραλίγο να μην συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά, αν η παραγωγή δεν ικανοποιούσε το αίτημά του

mpimpilas2910
Τους δικούς του όρους έθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην παραγωγή της διάσημης σειράς του Netflix, «The Crown».

Ο ηθοποιός και προέδρος του ΣΕΗ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κι εξήγησε υπό ποιες προϋποθέσεις δέχτηκε αν συμμετάσχει στην παραγωγή.

Αρχικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε πώς του προτάθηκε να συμμετάσχει στη σειρά. Όπως αποκάλυψε, κατάφερε μετά από κάστινγκ να κερδίσει το ρόλο ανάμεσα σε 27 ηθοποιούς.

«Στην Ελλάδα, υπάρχουν κάποιοι casting directors, που εγώ προσωπικά δεν τους γνώριζα. Με πήρε λοιπόν, τηλέφωνο μια εκπληκτική γυναίκα, την οποία ενώ δεν γνώριζα στην αρχή, τώρα πια έχουμε γίνει φίλοι, η Λυδία Γεωργανά. Βρίσκει Έλληνες ηθοποιούς για ξένες παραγωγές. Με πήρε λοιπόν, και μου είπε να κάνω δοκιμαστικό για το “Crown” κι εγώ νόμιζα στην αρχή πως μου κάνει πλάκα και είπα ναι. Έκαναν κάστινγκ 27 ηθοποιοί και τελικά, διάλεξαν εμένα για τον ρόλο του Λάτση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chhcd2vwttex-st)


Στη συνέχεια, εξήγησε στην Ελένη Μενεγάκη πως ζήτησε κάτι από την παραγωγή, προκειμένου να συμφωνήσει τελικά, για τον ρόλο.

«Τα αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλά και ζήτησα να έχω μαζί μου βοηθό για να μπορώ να συνεννοηθώ με τον σκηνοθέτη. Στην αρχή, μου είπαν εντάξει, όμως μετά λόγω του Covid-19 μου είπαν πως δεν γίνεται να έχω κάποιον βοηθό. Λέω και εγώ τότε, δεν θα πάω και μου λένε τα παιδιά που άκουγαν: "Πας καλά;" και τους απάντησα κι εγώ: "Χωρίς βοηθό δεν πάω". Επέμεινα τόσο πολύ, που με πήραν τη δεύτερη μέρα και μου είπαν εντάξει για τον βοηθό, τον οποίο πλήρωσαν οι ίδιοι. Πέρασα υπέροχα στη Μαγιόρκα 10 ημέρες που κάτσαμε και η ίδια cast director με πρότεινε και για μια ρωσική σειρά. Φεύγω σε λίγο για Κύπρο, θα κάνω 9 επεισόδια εκεί και θα είμαι ελληνολιβανέζος κατάσκοπος», είπε.



Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορίες απόγνωσης λόγω του χιονιά - «Από τη Δευτέρα, χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε να φάμε», λέει κάτοικος στο Μαρούσι

Δεν είχαμε σεξουαλική επαφή, απλά την φιλοξένησα είπε ο 40χρονος για την αποπλάνηση της 14χρονης

Με φορτηγά απομακρύνουν πλέον το χιόνι στον δήμο Αλίμου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης