Έλενα Χριστοπούλου: «Η Βίκυ Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάνε κανονικά»

Έλενα Χριστοπούλου: «Η Βίκυ Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάνε κανονικά»

Η φημολογούμενη κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών κρατάει τα δύο τελευταία χρόνια - Πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα

ελενα_χριστοπουλου
H Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στο Πρωινό για τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και μεταξύ άλλων, σχολίασε και τη φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λέγοντας:

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βγήκε μαζί με τη Βίκυ Καγιά την πρώτη της τηλεοπτική σεζόν, δεν βγήκε μόνη της. Είχε τη Βίκυ δίπλα της και έμαθε και πάρα πολλά. Μιλάνε, βεβαίως ξέρω. Η σχέση τους πάει ομαλά. Η Ηλιάνα την πήρε τηλέφωνο», είπε η Έλενα Χριστοπούλου και στη συνέχεια δήλωσε για τη Βίκυ Καγιά:

«Δεν έχει τύχει να την δω. Αν την δω φυσικά θα της μιλήσω, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί της. Εγώ όταν διαφωνώ το λέω, δεν χωρίζω κάτι. Εγώ δεν έχω να λύσω κάτι με κανέναν. Ό,τι ήταν να λύσω τα έχω λύσει, εκεί που ήταν να λυθούν. Από εκεί και πέρα δεν θέλω κάτι άλλο, όλα μια χαρά. Δεν είμαστε τηλεδικαστήριο, τράβηξε πάρα πολύ. Δεν έχει να κάνει με εμένα, είναι μια σχέση δύο άλλων ανθρώπων, δεν έχει να κάνει με εμένα καθόλου. Εγώ ό,τι ήταν να κάνω και να πω το είπα. Είδα πολύ λίγο DWTS. Η Βίκυ Καγιά μου αρέσει σε ό,τι και να κάνει, είναι μια έμπειρη, πανέξυπνη, δημιουργική γυναίκα. Όπου και αν την βλέπω την θαυμάζω, είναι πάρα πολύ ταλαντούχα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chh8bwtee6fl-sf)


Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Νοέμβριο στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε πει πως: «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την Βίκυ Καγιά και το θέμα είναι ότι με ρωτούν συνέχεια για αυτό. Δεν κρατώ καμία κακία. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε και το περιθώριο. Έχουμε συναντηθεί κι έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Βίκυ με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο GNTM».

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις της Παπαγεωργίου, εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της απέναντι στα όσα είπε, δηλώνοντας:

«Ποιοι είναι οι όλοι που ξέρουν την αλήθεια; Είναι κουραστικό γιατί προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ρωτήστε την ίδια. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν ανταλλάξαμε κακή κουβέντα, δεν υπήρξε ποτέ άσχημο κλίμα, δεν ξέρω τι να σας πω ειλικρινά.

Πληγώθηκε ποιος; Από μένα; Δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια εντύπωση ότι την πείραξε κάτι γιατί είχαμε μια συνεργασία άρτια δύο χρόνια.

Με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεν της το σήκωσα; Όποτε θέλει ας πάρει, εννοείται. Προσπάθησε ποτέ να μου μιλήσει και δεν της σήκωσα το τηλέφωνο; Μου φαίνεται περίεργο το "δεν είχε το περιθώριο να μου μιλήσει'. Ήμασταν δίπλα δίπλα δύο χρόνια. Ποιο περιθώριο χρειάζεται για να μιλήσει κάποιος σε κάποιον; Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάγαμε για όλα τα άλλα, κάναμε την πλάκα του αιώνα, ήμασταν στα ταξίδια μέρες ολόκληρες μαζί και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για ποιο λόγο; Αυτό πρέπει να σας το απαντήσει μόνο η ίδια.

Πάντως εγώ, όταν είχα κάτι να πω στους συνεργάτες μου, πάντα το έλεγα. Το τηλέφωνό μου το έχει, τις ευχές μου τις πήρε όταν ξεκίνησε η εκπομπή της. Την έχω δει ποτέ έξω και δεν την έχω αγκαλιάσει; Είναι σαν να γίνεται πια απέναντί μου μια επίθεση η οποία δεν μου αρμόζει και δεν μου αξίζει γιατί δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο ποτέ».



Ειδήσεις σήμερα:

Φον ντερ Λάιεν: Εάν όλοι οι εμβολιασμένοι στην ΕΕ έκαναν ενισχυτική δόση θα αποφεύγαμε περίπου 1 εκατ. νοσηλείες

Εσπευσμένα στην Εντατική βρέφος 3 μηνών με κορωνοϊό στην Πάτρα

Survivor - spoiler: Αποχωρεί ο Γιωρίκας Πηλίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης