Η δαιμονική γυναίκα και η «συγχώρεση» της Ιωάννας

Λιώνουν τα χιόνια, ζεσταίνεται η ψυχαγωγία, οπότε όλα καλά πλέον στον πλανήτη «Happy»

maleskou
Για περισσότερο από μία εβδομάδα τα τηλεοπτικά λαϊκά δικαστήρια έβγαζαν καθημερινά ετυμηγορία για την παρεξήγηση του Τάσου Χαλκιά και της Ιωάννας Μαλέσκου. Φυσικά, εύκολο θύμα η Ιωάννα, την πλήρωσε τη νύφη αλλά μάλλον δεν ίδρωσε το αυτί της γι αυτό και προτίμησε να βάζει γλωσσικές τρικλοποδιές. Σήμερα, προς τιμήν του, εμφανώς πιο ήρεμος, ο Τάσος Χαλκιάς καλεσμένος στο «Στούντιο 4» μίλησε για όσα πραγματικά συνέβησαν, λέγοντας μεταξύ άλλων «για να βάλουμε τα πράγματα ακόμα περισσότερο στη θέση τους για το συγκεκριμένο θέμα, ούτε και η συγκεκριμένη κοπέλα φταίει σε κάτι. Θεωρώ ότι ήταν μια συγκυρία μιας κακής στιγμής εκείνο που συνέβη εκείνη την ώρα. Παρατράβηξε όμως από την μία πλευρά, γιατί εγώ δεν το τράβηξα καθόλου και δεν τελείωσε εκεί που έπρεπε να τελειώσει. Διαιωνίστηκε ξαφνικά λες και απασχολούσε την Ελλάδα αυτό το πράγμα για πάρα πολύ καιρό. Δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι ανάμεσα σε δυο ανθρώπους και να μην υπάρχει μέρος ευθύνης και στους δυο. Γνωρίζω όμως πολύ καλά ποιο είναι το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί και δεν είναι 50 – 50. Μόνο αυτό λέω. Ίσως είναι 51% και 49%». Ας περάσουμε λοιπόν στο επόμενο θέμα που θα τροφοδοτήσει τα πάνελ και θα ενεργοποιήσει καλοθελητές να πουν την αποψάρα τους, όπως κάποιοι συνάδελφοι του κυρίου Χαλκιά που δεν χάνουν ευκαιρία μόλις δουν μικρόφωνο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chgkbwiikfah-st)

«Είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι η πιο δαιμονική γυναίκα που έχω γνωρίσει». Ισως αυτή είναι η καλύτερη περιγραφή που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για την Δήμητρα Παπαδοπούλου. Ειδικά όταν την κάνει ο Θοδωρής Αθερίδης, έχει άλλη αξία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chgcq267wos9-st)

Συγχαρητήρια στο «Μουσικό Κουτί» για μία ακόμη φορά. Που τίμησε τη μνήμη του Λαυρέντη με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο, με αυτό το τρυφερό και πλήρες αφιέρωμα, με αυτό το συναίσθημα που διαπερνά τη συγκεκριμένη εκπομπή. Πόσα μπράβο αξίζουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη. Και η ΕΡΤ που τους στηρίζει δίχως να αναμένει να εξαργυρώσει νούμερα και φασαρία.
Κλείσιμο
Επειδή ειδικά σε τηλεοπτικά μέρη, όπως τα ριάλιτι, ευδοκιμεί ο όρος «παντελονάτα», δεν το κόβετε, παιδιά; Εκτός από ανόητο, καταντά και χυδαίο πλέον. Οποιος είναι δυνατός άνθρωπος δεν καθορίστηκε από παντελόνια. Αυτά όλα συνιστούν κλισέ εποχής που προσπαθούμε να εξαφανίσουμε για να πάμε μπροστά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chffvemk8trl-st)

Επίσης, γιατί όσοι βγαίνουν από τα ριάλιτι νιώθουν ότι τα κανάλια και οι παραγωγές τούς οφείλουν δοκιμαστικά, για να πιάσουν τηλεοπτικό στασίδι; Κάποιος να τους ενημερώσει πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται.

Και μετά από καιρό, ωραίο κουίζ: Εκείνος γοητευτικό στέλεχος. Εκείνη διαζευγμένη και εκρηκτική (όχι απαραίτητα παρουσιάστρια…) Ερχονται κοντά. Και το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό; Ποιοι είναι;




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μπόρις Τζόνσον δεσμεύεται να δώσει στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της έκθεσης για το «Partygate» 

Νέα ψυχρή εισβολή από το Σάββατο με ισχυρές βροχές στην Αττική και χιονοπτώσεις ξανά στα ορεινά

«Ναι» στη μουσική και άρση περιορισμών στο ωράριο της εστίασης εισηγείται η επιτροπή εμπειρογνωμόνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης