Χωρίς ρεύμα για 4η μέρα η Ανθή Σαλαγκούδη, πήγε σε ξενοδοχείο

Χωρίς ρεύμα για 4η μέρα η Ανθή Σαλαγκούδη, πήγε σε ξενοδοχείο

«Έχει πέσει ένα μεγάλο κλαδί και έχει κόψει τα καλώδια της ΔΕΗ και δεν έχουν έρθει ακόμα να αποκαταστήσουν τη ζημιά», είπε η δημοσιογράφος

anthi1-1
H Ανθή Σαλαγκούδη για τέταρτη συνεχόμενη μέρα δεν έχει ρεύμα στο σπίτι της και από χθες αποφάσισε να φύγει και να μείνει σε ξενοδοχείο εξαιτίας της κατάστασης.

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μιλώντας για την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνει είπε πως τις προηγούμενες ημέρες καθόταν στο αυτοκίνητό της για να μπορέσει να φορτίσει το τηλέφωνό της, έτσι ώστε να μην χάσει την επικοινωνία.

«Έχει πάρα πολύ χιόνι και έχουν σπάσει και οι καθρέπτες από το βάρος. Μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου για να έχω κάποιον τρόπο να επικοινωνώ με τον έξω κόσμο. Δεν έχουμε ρεύμα, ούτε θέρμανση, για 4η μέρα. Ευτυχώς δεν έχει συμβεί κάτι», δήλωσε στη «Super Κατερίνα» και συνέχισε:

«Εμάς έχει πέσει ένα μεγάλο κλαδί και έχει κόψει τα καλώδια της ΔΕΗ και δεν έχουν έρθει ακόμα να αποκαταστήσουν τη ζημιά. Εγώ πήγα σε ξενοδοχείο. Έπαιρνα τη ΔΕΔΗΕ και κάποια στιγμή επικοινώνησα το βράδυ και μου είπαν ότι θα το μεταφέρουν στο αρμόδιο τμήμα και ότι θα μου έρθει ειδοποίησει στο κινητό. Εγώ κουτσά στραβά τα καταφέρνω, το θέμα είναι άλλοι άνθρωποι με παιδιά, ηλικιωμένοι, με προβλήματα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chgczjhw53sp-st)



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά… στην τσέπη βάζουν οι τιμές σε καύσιμα και ηλεκτρικό ρεύμα

Τηλεκπαίδευση σήμερα στα σχολεία - Τι ισχύει για τα πανεπιστήμια

Ανοίγει πλήρως η Αττική Οδός στις 8 το πρωί -Διέλευση χωρίς διόδια ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης