«Η Οδύσσειά μου ξεκινάει τη Δευτέρα που φύγαμε από εδώ σε μια απόσταση που μέχρι το σπίτι μου είναι ένα τέταρτο έκανα 3.5 ώρες. Δεν είδα πουθενά μία αλατιέρα, κανένα εκχιονιστικό, είδα μόνο ένα περιπολικό. Ήμουν 30 ώρες χωρίς ρεύμα και όταν ξύπνησα την Τρίτη το πρωί ήμουν και χωρίς νερό, σχεδόν 15 ώρες χωρίς νερό», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.
Ο Κώστας Φραγκολιάς είπε στη συνέχεια: «Και κάπου εδώ να ευχαριστήσω δημόσια τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που μου άνοιξαν το σπίτι τους και κατάφερα να φορτίσω κινητά, λάπτοπ, powerbank».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή