Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στηνΑττική Οδό για 11 ώρες είναι και ηΦωτεινή Πετρογιάννη. Η δημοσιογράφος της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό», όπως αποκάλυψε μέσα από τα stories στο Ιnstagram μετά από τόσες ώρες εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητό της αναγκάστηκε τελικά να επιστρέψει στο στούντιο του καναλιού.
«Εμείς παρατήσαμε αμάξι, περπατήσαμε κάτι χιλιόμετρα, πηδήξαμε φράχτες, φτάσαμε στα διόδια της Κάντζας, μας παρέλαβε ένας φίλος με το αμάξι του και καταφέραμε να γυρίσουμε στον ΑΝΤ1 που ήταν κοντά και θα διανυκτερεύσουμε εδώ. Δεν είδαμε ποτέ κανέναν να μας πλησιάζει, να μας συμβουλεύει, τίποτα. Η ουρά των αυτοκινήτων αγγίζει τα 18 χλμ και πάρα πολλοί άνθρωποι θα κοιμηθούν μέσα στο κρύο απόψε χωρίς βοήθεια. Μπράβο στην Αττική Οδό να πούμε. Σας ευχαριστούμε όλους», έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.